BARE MINERALS







Jag fick ett startkit med Bare Minerals smink i julklapp och jag måste bara säga att det nog är det bästa sminket som jag någonsin skådat!!
 
Det täcker oväntat bra då man använder den minsta lilla borsten för att täcka ojämnheter och finnar och sånt. Detta startkit är färgen "light" å med finns det då två foundationpuder vilket är dom det står orginal på, ett light och ett lite ännu ljusare som heter fairly light, till detta använder man den största borsten. Sedan är det den som det inte står någonting på, utan bara bareMinerals, och den använder jag som rouge med den mellersta borsten, men man kan även använda det som lite solpuder med mellan borsen, eller den stora borsten. Efter allt detta så tar man den som det står Mineral Viel på och använder som en liten finish samt för att jämna ut rougen lite med resten av sminket samt applicerar det lätt över hela ansiktet med den stora borsten. Men först och främst ska man ju såklart smörja in ansiktet med den gudomliga primern som är på den sista bilden! Den är helt underbar och ansiktet blir så lent! 
 
Helt klart det bästa sminket jag varit med om och i startkitet finns allt du behöver för din bas. Man ser så naturligt fin ut i ansiktet och det täcker bra. Men om man inte tycker det täcker tillräckligt kan man ju köpa till en riktig concealer! 

MARC BY MARC JACOBS DATORFODRAL









Ni måste väl bara hålla med om att Marc by Marc Jacobs datorfodral nog är de snyggaste som finns! Så enkelt men ändå så snyggt. De kostar ungefär runt 400 kronor så det är ju inte alls så farligt, tror jag ska köpa antingen ett beige/rosa (tredje bilden) eller ett svart. Här kan du hitta datorfodralen i olika färger och storlekar. Verkligen skit snygga! 

PINK JEANS

Rosa jeans är ju bara så snyggt! Specielt om man matchar det med andra pastelliga färger som Michelle Christina Larsen gjort på bilderna nedan. Måste inkaffa mig ett par pastellrosa, tajta jeans genast! Kommer vara så snyggt till sommaren med öppna skor och när man är lite brun! 

 

SOMETHING BORROWED

 
Just nu tittar jag på Something borrowed, en film som jag redan sett hur många gånger som helst. Haha! Men den är ju så himla skön. Det bästa på hela filmen är ju helt klart när dom dansar, kolla klippet ovan bara.. Haha!

CÈLINE LUGGAGE BAG

 










Jag skulle kunna dö för denna väska. Céline Luggage. Den är så sjukt jäkla snygg i alla möjliga olika färger! Den gången jag ska investera mig en dyrare väska ska det absolut bli denna. Troligtvis en vanlig svart så man kan matcha till allt. Eller en beige. Den är ju trots allt jäkligt dyr så jag skulle nog inte kunna köpa någon flashig färg som blå eller rosa och bara kunna använda den ibland.. Om man ändå kunde göra så, hehe! 

DIAMONDS IN THE SKY

Just nu sitter jag och kollar på tv efter en hel dag spenderad på Bolleberget. När jag kom hem där ifrån var Emelie och Elin på väg ut på en promenad så jag hängde med! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, det är ju trots allt nyårsafton imorgon! Förresten, vet ni om posten levererar paket på nyårsafton? Väntar på mina skor från Nelly och troligtvis ligger de bara på posten här i Bollnäs och väntar på en vardag så de kan levereras till Ica så jag kan sedan kan få njuta av dem... Men om posten inte jobbar imorgon, vilket de troligtvis inte gör, så hinner jag inte få mina skor innan nyår.. Jag som så gärna ville inviga det nya året med dom godingarna på fötterna.. 
 
Kjolen här nedan kommer nog iallafall delvis få pryda min kropp när jag räknar ner till 2013...
 





BLUE DREAMS

 
Body, kuvertväska och skor från nelly.com samt jacka från h&m
 
 

ALESSANDRA AMBROSIO I MILJON BH

 
Helt sjukt att denna bh går på 2,5 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 17 miljoner svenska kronor! Det sitter ca 5200 ädelstenar på den, där med den svindlande höga summan.. Något lyxigt det borde varit för Alessandra Ambrosio att gå med denna på Victoria Secret fashion show 2012... 

ADELE

Sötaste Adele är med idag oxå, Elsas lillesyrra!


MY HAIR NOW

Tröjan är från H&M
 
Så här ser jag ut med mina clips i! Helt ok va? Eller vad tycker ni? Har alltid velat ha långt hår och eftersom jag klippte mig igår är mitt vanliga hår ännu kortare nu.. Hoppas det växer nu iallafall! 

BOLLEBERGET

Nu är jag på Bolle med min familj och lär Elsa, min systers barn som är 3 år, att åka skidor!

Just nu ska vi äta lite ostmackor och dricka varm choklad med sprutgrädde! Mmmh gott!



MOON PRINT

 


Här är tröjan jag pratade om igår som jag köpte här om dagen med Frida på stan. Vanlig och skön i sidentyg men jag tyckte det var lite coolt tryck! Från Åhléns för er som undrar!

I LOVE

Nu är designen fixad iallafall! Tack Mikaela! Headern är dock tillfällig och snodd från en av blogg.se PRO-teman, hehe.. Men det är väl inte olagligt..? Haha! Iallafall, jag tänkte visa er två skor jag beställde här om dagen, I love säger jag bara, precis som skorna så fyndigt heter. 
 
Båda dessa godingar från nelly.com får flytta in i min garderob alldeles snart.. Hoppas de kommer snart bara. Skickade efter de svarta först för någon dag sedan och de kostade 699 kr, sedan såg jag att de blåa var på rea igår så de kostade ynka 209 kronor! Och det är inte klart där, utöver denna super-mellandagsrea hade jag fått ett presentkort från Nelly på 75 kronor, så de blåa mockapumpsen som kostade 699 kr från början blev mina för 134 spänn!! Vilket kap må jag säga!
 

JUST NU

Just nu sitter jag vid datorn och dricker cola.. Emelie och Elin gick ut på en prommis nyss så de skulle även gå till Willys och köpa lite godis.. Är ju trots allt lördag! Själv stanna jag inne för jag åt nyss mat och att gå på promenad direkt efter en måltid funkar inte riktigt för mig, då får jag håll på en gång. Brukar iallafall behöva vänta en timme!

Jag har tidsinställt lite inlägg för imorgon. Nu när jag satte igång igen med att blogga känns det som om jag har hundra saker att blogga om men jag kan ju inte lägga ut 10 inlägg på en gång precis.. Innan jag är klar för ikväll har jag nog tidsinställt några till oxå.. Haha!


BALSAMMETODEN

Jag håller på med den välkända balsammetoden just nu och har gjort det ett tag. För er som inte vet vad balsammetoden är så betyder det att man tvättar håret med endast balsam, men dock inte vilket balsam som helst, det måste vara silikon- och sulfatfritt. Alla produkter man använder måste vara silikon- och sulfatfria, annars kan inte balsamet få rent håret själv. 
 
Här är alla mina hårprodukter jag använder som ett tips för er som kanske tänkt börjat men inte riktigt håller reda på alla produkter!

 
Från vänster:
Batiste torrschampo (just den här är för blondt hår så det innehåller en liten mängd blond färg) 
Garnier Fructis Bamboo Flexihold hårspray 
L´oreal Studio Line Hot Curl värmeskydd (denna är menat för lockigt hår, men jag använder den både när jag ska platta och locka)
Coop x-tras balsam som tvätt-balsam (används som ett schampo)
Garnier Respons Advocado oil & Shea butter balsam som vårdande balsam (används som vanligt balsam)
Schwarzkopf Gliss Liquid Silk Gloss schampo som sista-schampo (ett silikonfritt, dock med sulfater i, som du använder innan du börjar med balsammetoden för att få ut alla silikoner osv, och även när du råkat använda något med t.ex. silikoner eller sulfater i eller andra ämnen som inte är tillåtna inom balsammetoden)

NECKLACE

Här om dagen var jag och Frida och kikade på stan. Jag fick inte med mig så mycket hem, men vad förväntar man sig av Bollnäs? Köpte iallfall detta halsband, en tröja, en bh samt strumpbyxor och lösögonfransar till nyår! 
 
 
Har haft ett presentkort på Guldfynd i ungefär 1,5 år så köpte detta halsband nu då!

DESIGN

Min design är inte världens bästa ännu men jag har bett min syster som är utbildad grafisk designer att hjälpa mig. Rutan till höger som är mitt upp i headern samt texten med isoldesoderqvist.blogg.se mitt i headern som inte borde vara där måste fixas iallafall, haha! Jag själv är usel på sånt här så.. Hoppas det duger än så länge!

RAPUNZEL OF SWEDEN

Här är mina extensions från Rapunzel of Sweden! Beställde dom dagen innan julafton och fick dom igår, väldigt bra leverans med tanke på alla helgdagar som vart nu! 
 
De består av 7 olika clips med en 4a, två 3or, två 2or och två 1or! Färgen jag har heter #24/60 och passar mitt hår perfekt! Jag kommer inte använda dem dagligen, utan mer när jag känner för att vara lite extra fin, nyår tillexempel! 
 


 
 

FRISÖREN

Imorse åkte jag iväg tidigt till frissan för att fräscha upp håret med lite slingor samt lite klippning av topparna. Jag fick även hem mina extensions från Rapunzel of Sweden igår som jag ska visa snart!

 


TRY

Hej där! Jag hade faktiskt tänk försöka mig på det här med att blogga igen. Bloggade jämt förut och känner att jag saknar det något så jag tog min tid nu och skapade en blogg här på blogg.se! Vi får se hur det går, hoppas ni gillar den...