CHERRY





Jag är en sådan person som missbrukar torrschampo lite granna men har aldrig testat på en med en lukt. Så nu när det behövde fyllas på med torrschampo för mig så passade jag på och köpa en fruktig och god lukt denna gång. Cherry valde jag! Luktar jätte gott men har fortfarande samma funktion som annars. Super! För er som är brunetter och vill testa på torrschampo rekomenderar jag den för brunetter då man blir väldigt vit/ljus i håret annars av de andra. Om ni inte vill vara ljusare i hårbotten då.. Haha. Men ja, iallafall, en super bra grej om du inte hunnit tvätta håret och det ser lite fett utt, spruta ett par sprut i hårbotten och gnugga in, och vipps så ser det fräscht ut igen! Rekomenderas! 
 
Den här ovan är från Batiste som ni ser och jag tycker de är jätte bra. Kostar runt 60 kronor och finns massa olika lukter och det finns även både för ljust hår, för blond/brunt hår och så för mörkt hår! 

V SOM I VITT OCH VACKERT







En fin, vit, lite bredare och slappare peplum topp fick flytta i i min garderob idag också. Tycker om att den är lite slapp fast med en fin volang där nere som piggar upp den och ändå gör den perfekt till både vardags och till finare tillfällen! 
 
Nu är jag hemma från kvällens dansträning på 2,5 timmar iallafall. Den var skit jobbig rent ut sagt och jag sitter här nu med täppt näsa och huvudvärk. Ja, man kanske ska ta det lite lugnt och lyssna på kroppen om man är förkyld Isolde.. Men jaja! Ska hoppa in i duschen nu och sen välja kläder inför skoldagen imorgon innan jag åker till Anton och sover där. En tunnare jacka blir det iallfall som åker på. Om det är inte är kallare än -5 så vägrar jag dunjackan. Haha. Är det bara jag som har ett sådant hat mot dunjackor eller? Mest mot min egen dock för den är inte så himla snygg.. Haha. Men nä, jag tycker en pylsig dunjacka "klär ner" ens outfit fruktansvärt mycket. Det blir liksom så tråkigt och det ser ju nästan ut som om man ska åka skidor eller sporta med vinterjackan på ibland. Haha! Jag drar inte alla vinterjackor över en kam nu utan syftar mest på min egen fula från 8848 (hur mycket sportigare kan det inte bli?! haha).. Det finns absolut fina dunjackor/vinterjackor och ni får gärna visa mig om ni har några tips på vart jag kan hitta en varm och snygg (!) och inte så "sportig" vinterjacka! Haha. Kram! 

ANOTHER ONE






Det här linnet fick jag bland annat med mig hem idag från stan! Fastnade för det fina mönstret och färgkombinationerna blått och vitt (färgerna syns dock inte så bra på de här bilderna så kolla förra inlägget så ser ni linnets rätta färg!). Finfint! Tänker mig hur extra fint det kommer vara i sommar, när man är lite brun, till ett par höga jeansshorts! Men självklart kommer jag även använda det nu till svarta vanliga jeans tillexempel. Inviger nog det imorgon till och med! 249 kronor kostade det iallfall och ni hittar det på Lindex! 

SHOPPAR

 

 

Shoppat två fina toppar nu på Lindex, visar sen!


YELLOW

Är på stan nu med Ida och såg den här super häftiga, gula västen! Skulle ju definitivt piffa till en svart outfit! Cool!


PRETTY SKIRTS AT ASOS


PRICKIG KOPP MED TE





Efter en god kopp smultronte ska jag nu ta en skön dusch och sen dränka min näsa med nässpray, typ.. Haha nä men har blivit jätte snorig nu iallafall. Jobbigt.. Men jaja, kollar på uppdraggranskning nu på ettan och fastnade lite, faktiskt lite intressant.. Är om islam. Det finns ju så många olika åsiker i islamen om en kvinnas rättigheter och om hur man ska tolka och följa koranen osv.. Ja jag tycker bara det verkar jätte jobbigt att behöva leva efter något bestämt och efter en skrift liksom, koranen eller bibeln eller what ever, men vad vet jag.. (menar inte nu att det är fel att leva så, utan att jag tycker att det verkar jobbigt och mycket skönare att kunna göra vad man själv känner för, tycker och vill, haha) Men ja, jag tycker iallafall att det är jätte viktigt med lika rättigheter oavsätt kön, religion eller etnicitet!

WHAT NOW?

 

ALL THAT GLITTERS




Nu ska jag testa måla naglarna med ett nytt nagellack från H&M. Glittrigt och fint. Har förövrigt en hejdundrande träningsvärk i rumpan och låren och huvudvärken börjar sakta smyga sig fram efter en snuvig dag.. Hoppas bara jag inte blir riktigt sjuk nu utan att det bara håller sig till en liten lätt förkylning! Ska nog iallafall göra en kopp te nu och sen som sagt måla naglarna med de här glittriga, ha det fint! 

SEE THROUGH


Genomskinliga väskor har ju funnits ett tag nu och det finns många varierande åsikter om dem. Jag själv tycker det är skit snyggt! Speciellt kuvertväskor! Dock kan man ju inte ha massa trams och fula saker i den eftersom allt syns vilket jag annars jämt har.. Haha. Måste verkligen rensa min väska!! Ska kanske ta mig tid och göra det nu? Smart! Haha. Jaja, tillbaka till den genomskinliga väskan. Ja, jag tycker iallafall att det är fint, och den här ovan är från Hermés som ni ser. Vad tycker ni om see through bags? 

ROUND MY NECK TODAY



LEKTION

Sitter på lektionen nu och vi har resurs hela förmiddagen, vilket betyder att man får arbeta med det man behöver, så jag, Frida och Ida håller på och jobbar med en politik uppgift som vi gör på samhällskunskapen. Snart är det lunch som tur är, är super hungrig!! Haha.


MILITÄR

 

 


FYNDIQ - VS BODYMISTS

 
 Tänkte tipsa om att det faktiskt finns Victoria's Secret bodymists på Fyndiq.se för endast 180 kronor ungefär och frakten ligger på 49 :- tror jag. Bättre än att beställa från VS hemsida iallafall och behöva betal tull osv! Ett tips iallafall! 

SKYNDA FYNDA






Skynda fynda alla tjejer, Jeffrey Campbell rea på members nu! Jag är bra nog sugen på sneakersen med nitar högst upp och de två häftiga klackarna med ännu mer nitar på! Och för er som fortfarande tronar efter ett par Litas så kostar det bara 1116 kronor här, 30 % rabatt! De finns några litas med mönster för endast 797 :- också! Skynda fynda! 

KOKOS SMOOTHIE





Gjorde precis en super god smoothie gjord på verum lätt naturell hälsofil, lite lätt kvarg, frysta jordgubbar och fryst mango och choklad proteinpulver. Och så toppade jag smoothien med kokos för ovanlighetens skull, mycket för att jag ville testa smaken men mest för att det skulle bli fint! Haha. Men det var faktiskt gott med det på och det blev lite som att ha flingor i, så jag hällde på lite mer kokos efter att det där översta lagret var borta. Gott gott! 
 
Ikväll blir det 2,5 timmes dansträning. Eller först en workshop i modern dans i 1,5 timme och sen dansträning inför vårt kommande uppträdande (vi ska dansa på någon handbollsmatch på sporthallen i Bollnäs den 9e och 10e februari tror jag det var) i en timme! Så snart ska jag göra iordning matresterna från gårdagen, kyckling, matvete och guacamole, mmmmh, innan jag sticker iväg och dansar resten av kvällen! Hoppas bara att jag kan dansa nu då med tanke på att jag haft så ont i låret som jag sa igår.. Men det ska nog gå bra. Känns mest när jag sitter ner så att låret trycks ner och "utvidgas" och faktiskt inte så mycket (nästan igenting alls) när jag rör mig. Koll någon? 

ID




Köpte ju nytt foundationpuder från bareMinerals igår. Jag tog färgen "Fairly light" nu eftersom jag är så blek under vinterhalvåret och den passar mig perfekt just nu, men även färgen "Light" funkar bra! Rekomenderar verkligen det här sminket till er. 450 kronor tror jag den här kostade och det är verkligen skit bra. Om det är första gången ni köper det, så rekomenderar jag startboxen för 995 kr där man får med två foundationpuder, en rouge/solpuder, ett "finish" puder, en primer och tre borstar i olika storlekar! Läs mer om det här i mitt förra inlägg om bareMinerals om du funderar på något! 

BAGS AND SHOES WANTIES - ZARA

Allt från Zara! Den bruna väskan längst upp till vänster är det rea på nu föresten så den kostar bara 150 kronor! Kap! Kanske beställer den jag..

SIMPLE

Jag postade de här armbanden i ett stort collage med massa kläder från Romwe.com för inte så länge sen och jag kände att jag bara är tvungen att uppmärksamma de här två armbanden lite extra. Jag tycker det är jätte fint med enkla, simpla armband med någon fin detalj på och de här var ju helt perfekta! En med ett infinity-märke och en med ett kors, älskar båda symbolerna och skulle tillochmed kunna tänka mig en liten tatuering med dem båda någon gång i framtiden....

PATTERNED PANTIES



Jag har fått dille på Ginatricots trosor med olika tryck fram och med spets bak!! Haha. Jag och Elin beställde ett helt paket med bara massa såna här trosor där i från för inte så länge sen och när jag var på ginatricot i Gävle iförrgår var jag bara tvungen att köpa mig några fler. Bland annat de här ovan som hade jätte fina mönster! Paisleymönster och aztecmönster! Det finns ju så många fina med olika mönster och tryck på och jag tycker verkligen om modellen på dem. Tyg fram, spets bak. Rekomenderas! 

TRÖTTER

Nu tänker jag gå och lägga mig. Och somna direkt dessutom! Är super trött och nu är äntligen Anton här också efter sin träning. Ska bara borsta tänderna och tvätta bort sminket sen tänker jag krypa ned bredvid världens bästa i en varm och skön säng. Jag känner att jag börjar få ont i halsen också så jag hoppas bara att jag inte vaknar upp sjuk imorgon... Godnatt!
 
 

LEO ON MY FEEEEET





Myser runt hemma i mina leopard tofflor nu och har inte gjort NÅGONTING sen jag kom hem från skolan. Ätit mat och tittat på ett avsnitt PLL typ.... Eller ja, kollat på kläder har jag gjort resten av tiden, haha. Tror jag ska beställa lite träningskläder och lite annat från h&m nu! En funktionsjacka, två träningslinnen och en blus blir det nog iallafall! 
 

MIDDAG OCH PLL



Här är dagens middag i form av kycklingfilé, matvete och guacamole! Skit gott, verkligen! Nog godaste jag ätit på länge. Haha. Matvetet och guacamolen gjorde verkligen det speciellt och jätte gott! Matvete är ju dessutom mycket nyttigare och bättre än ris så det rekomenderar jag verkligen er att byta ut riset mot! Och guacamole, mmmh, så gott! Har alltid varit lite skeptiskt mot guacamole men för ett tag sedan smakade jag mammas egengjorda och föll för det direkt! Passar ju till nästan allt, jag råder dig att testa om du inte gjort det! Hemmagjord är ju godast, färdigköpt har jag aldrig smakat men jag kan tänka mig att det inte alls är lika gott.. Haha. Hemmagjort for the win, alltid! Haha. 
 
Jaja, nog med prat om mat nu. Nu ska jag bara ta det lugnt och titta på Pretty Little Liars! Har fortfarande inte sett förra veckans avsnitt och imorgon kväll kommer det ut ett nytt i USA (som dock inte går att ladda hem i Sverige förrän dagen efter). Så nu har jag gjort ordning en skål med mango också blir det mys hela kvällen bara. Har faktiskt dragit på mig någon form av skada i låret/fästet av låret.. Ingen aning vad det är, om jag sträckt mig eller råkat skada en muskel på något annat sätt, men ont gör det.. Så jag står över träning idag..! 

HJÄLP?

Kan ni snälla bloggläsare hjälpa mig med en sak? Kan verkligen inte bestämma mig vilken av de här jackorna jag vill ha mest.. Jag ska kunna ha dem iallafall nästan genom hela vintern (eller tror ni dom är jätte för tunna för det båda två??), då jag hatar dunjackor som ni vet, haha. Men jag kan inte bestämma mig vilken jag vill ha. Vet att det är två helt olika modeller och stilar på jackorna men det är ju det som gör det så svårt... Vill ha båda men har bara råd med en... En mysig pälsjacka eller en cool ulljacka med mysigt ludd i? 
 
Vilken tycker ni? eller 2?

TODAYS

 

Gammal pälsväst, skinnjacka från Jofama by kenza, jeans från dr denim, topp från bikbok, skor från skopunkten och (proppfull!!)väska från h&m!

Hej där! Så här såg jag ut den lilla tiden jag var utomhus idag (var bara ute när det var mörkt så därav de dåliga bilderna..). Annars hade jag bara toppen och jeansen hela dagen när jag gick i skolan. Så skönt att det blev lite plusgrader idag!! Tog direkt på mig skinnjackan imorse när jag såg termometern visa bara någon minusgrad imorse.

Jag sprang snabbt in på åhlens idag efter skolan och köpte nytt foundationpuder eftersom mitt är slut (!), visar er det sen..!

 


BLACK PEPLUM




En fin, vanlig, trekvartsärmad, svart peplumtopp från Bikbok. Fin till vardags men även till finare tillfällen då man kan piffa till den med ett maffigt halsband. 249 kronor kostade den! 

TÅRTDRÖM




I helgen firade vi Lennart, min låtsas pappa (min mammas man alltså), eftersom han fyllde år förra veckan. Min låtsassyster Mikaela med hennes familj (sambo och två barn) min mormor och morfar och min syster Simone var och hälsade på och vi åt tårta och hade trevligt! Det blev även som vanligt mycket lek och stoj när Elsa är med så vi busade massor. Det var även sista gången på länge vi alla träffade Simone och nu är hon i Thailand där klockan nu är ungefär 8 på kvällen och det är än 38 grader.. Åh så avundsjuk jag är!! 

OFFWHITE





Den här fina toppen fick också följa med mig hem igår, och jag har även på mig den idag! 
 
Nu sitter jag iallafall på engelskalektionen och gör ingenting.. Kollar lite bloggar och så.. Haha. Jag kan förövrigt inte bestämma mig mellan två jackor.. Ska beställa en av dem men har fått världens beslutsångest. Ni kanske kan hjälpa mig med det? Visar dem sen!

PUBLIKENS VAL

Jo okej, nu ska jag berätta hur det gick för oss i tävlingen. Vi vann inte första pris så vi gick vidare till riksfinalen, MEN, vi blev faktiskt publikens val! Man kunde vinna i tre olika "kategorier". Första pris, ett hedersomnämnande pris och så publikens pris då alla i publiken fick rösta på sin favorit och det var vi denna gång! Verkligen jätte roligt!! Och en jätte rolig dag! Vi körde järnet och hade skit kul vilket är det som räknas mest!

Förresten, tänkte lägga upp en film på vår dans sen när jag fått det funka!



STORT OCH SILVRIGT




Det här fina halsbandet fick jag med mig hem från Gävle idag och även två tröjor/blusar (visar de sen) och lite trosor! Men visst var halsbandet fint? Tvekade lite först eftersom jag redan har några stora silver halsband men aldrig använder dem, men bestämde mig sen för att jag ska börja använda mer halsband så, haha! 220 kronor tror jag det kostade och är från BIKBOK! Fintfint!

I GAVE YOU ALL

Som ni nog förstår så skulle inte det förra inlägget publiceras så sent som nu, utan Clara skrev det vid kanske klockan 1 idag. Det är så att jag har som sagt varit i Gävle hela dagen och mitt mobilinternet är slut för månaden (ladda inte ner filmer på datorn via mobilens 3G haha), så det är super segt, där av den urusla uppdateringen de här dagarna.

Men ja, jag är hemma nu iallafall efter en hel dag i Gävle. Vi tävlade som sagt i en tävling som hette Skapa dans då man ställer upp med egengjorda koreografier. Vi var 6 brudar deltog med en koreografi som jag och Clara gjort, och det gick faktiskt bra! Berättar mer sen! ;)



En liten "sneakpeak" (haha hatar egentligen det ordet) på shoppingen idag. Köpte typ ingenting då vi bara hade typ en timme på oss, men ja. Visar det mer sen! Kram!


RUSHSHOPPAR

Springer efter en shoppingtokig Isolde på stan i Gävle och försöker agera rådgivare vid provhyttarna. Hade reptid på scenen på Gävle Teater för en stund sen och jag gjorde maaaaasssaa fel, men nu är vi astaggade för att ösa på tävlingen i eftermiddag!

Isolde är för övrigt sjukt velig när det gäller att shoppa... "Ska jag ha den här?!" "Var den här ful?!" "Hur ska jag matcha den här egentligen?!?!". Det slutar med att hon säger "äh jag skiter i allt" och lämnar butiken.
Men jag tycker om na ändå! Hihi

/Clara


CHANEL AND FUR

Här är dagens outfit ungefär, haha. En gammal pälsväst, skinnjacka från Jofama by Kenza, blå blus från h&m, jeans från Dr denim och boots från skopunkten och såklart, väska från Chanel! 

 


FRÅNVARO

Förlåt för en liten lucka i form av frånvaro här på bloggen. Igår var jag hos pappa och vi hade en riktig myskväll med familjen. Vi åt god middag och sen blev det ett stort lass glass till efterrätt som du såg i förra inlägget! Favoriten, haha! Min mobil la av när jag var där så därför kunde jag inte kika in här någonting.

Nu ska jag ner på stan och sen träna en sista gång för imorgon smäller det, då tävlar vi! Är skit nervös, haha..

En söt liten Adele idag när vi firade Lennart, min låtsaspappa, som fyllt år!

 

 


NYTTIG VAR DET JA

 

 

 

 

Igår kväll gjorde vi världens glassbomb till efterträtt med vaniljglass, sprutgrädde, maltesers, maränger, nougatsås och banan! Sjukt gott! 


BUFFÉ

Äter en stor fredagsbuffe nu innan den sista lektionen. Efter vi slutat blir det ett gympass med Frida och sen kan jag göra helg, skönt!

 




COLD IS THE WATER, IT FREEZES YOUR ALREADY COLD MIND

Idag har det varit en fin och kall (!) dag igen. Runt 20 minus. Som tur är verkar det som om det ska bli lite varmare nästa vecka, bara lite under 0, skönt! Men det kommer väl bara hålla ett litet tag.. Usch, hatar att frysa, vill bara åka i väg till ett varmt och tropiskt land nu! Är så avundsjuk på Simone, min syster, som åker till Asien på söndag och är borta i 3 månader. Iallafall Thailand, Vietnam och Laos ska de åka till (kommer inte ihåg om det var något mer land). Åh, längtar tills jag kan åka och på en sådan lång resa så själv med mina kompisar!!

Sitter iallafall på golvet framför kaminen nu som är i full gång. Är jätte skönt, men måste slita mig här ifrån snart för att gå och duscha och sen åka till Anton och sova där. Äntligen är det fredag imorgon iallafall! Helgen kommer nog gå snabbt och på söndag ska vi tävla med vår koreografi... Nervös!!

 

En bild från idag ut över varpen!


ÖVERSKRIDA

Fikar nu på klassrådet, mmmmh, fettet kommer ju iallafall överskrida på Shapeup appen idag, haha! Vet ni vad det är förresten? Shape up? Det är en app som räknar det dagliga kaloriintaget och räknar ut ditt dagliga kaloribehov för om du vill gå upp eller ner i vikt eller stanna på din nuvarande vikt. Jätte bra! 

 


MÖNSTER

Hej där! Har på mig en tröja från Urban Outfitters idag och svarta jeans från dr denim (som vanligt haha). Ska ha engelska nu sen lunch, skönt!

 



CARA DELEVINGNE


Jag är bara tvungen att blogga om denna snygga människa. Cara Delevingne! Ni känner kanske igen henne från Victoria Secret fashion show 2012? När ni tittar på bilden i mitten när hon har på sig en sockersöt liten rosa- och vitrandig kjol och håller en liten vindsnurra i handen så tror jag nog ni gör det! Hon är, som nog nu alla har förstått som inte redan visste det, modell! Jag tycker hela hon är så snygg och unik och hur snygg stil har hon inte privat?! Älskar hela hon, hon har en sådan skön stil, lite rockchic så där! Hon kommer nog bli en jäkligt stor modell... Fast ja, det är hon väl redan, men en sån modell som alla vet namnet på och man kommer ihåg.. Ja, hon är unik! 

EVEREST


Många av er (även jag) tycker nog de klassiska skit snygga Jeffrey Campbell skorna Lita dödar och har gjort det länge men dessa, som kallas Everest, glöms nog bort. Jag personligen tycker nog att de här är snyggare än de hypade Lita-skorna! De är lite grövre och coolare och känns så rätt speciellt nu på vintern eller hösten/våren! Riktigt snygga, och det har jag tyckt ett bra tag nu, dock är priset för högt för en student som mig, haha. Annars skulle jag inte tacka nej till att trippa runt i dessa just nu.. Någonting runt 1600 tror jag de kostar, men vet ni vad? Jag hittade precis ett budget alternativ för 599 kronor nu när jag tittade runt lite. Här kan ni hitta dom! Faktiskt väldigt lika och snygga var de också! Kanske man ska slå till....

TIPS - PICASA


Tänkte bara tipsa om ett grymt program att göra collage i istället för att sitta och traggla med paint hela tiden som jag gjort jämt, haha. Picasa heter det och finns att hämta hem gratis på google. Grymt bra och man kan göra skit snygga collage och välja helt själv vilken struktur osv! Postade lite "steg för steg" bilder här uppe då jag gjorde collaget med glittriga skor, och på sista bilden ser ni ju resultatet. Det är bara att lägga de bilder du vill ha i en mapp och sedan trycka på "skapa fotocollage" bredvid den gröna playknappen uppe i vänstra hörnet och sen så är det bara att köra igång. Jätte bra faktiskt! Ett bra tips iallafall för er som tröttnat på paint och är lika efter som mig (som har tragglat med paint ända till nu alltså), haha! 

END THE DAY, PLEASE

Sitter på skolan nu och väntar på skjuts, slutade för ungefär en kvart sen.. Är sjukt hungrig och trött och fryser jätte mycket efter en ganska så lång powerwalk på idrotten. Är väl runt 15 minus eller mer ute. Usch! Om det är något jag hatar så är det att frysa. Så hemskt!


HÄLSOBLOGG? HAHA

Haha när jag tittar på mina senaste inlägg så ser ju nästan min blogg ut som en hälsoblogg! Haha. Men är det inte lite roligt och intressant ändå? Jag tycker ju om att träna och försöker äta mer nyttigt nu för tiden än vad jag gjorde förut. Jag vill satsa på en nyttig livsstil nu och det känns faktiskt bra. Jag försöker ju träna varenda dag och det har jag alltid försökt med men det känns mycket bättre och mer positivt nu. Det känns som om jag är mer motiverad nu. Förut fick jag tvinga mig själv iväg för att träna och jag kände ångest inför det varenda gång. Visst är det så ibland nu också men inte alls lika som förut. Det känns mycket bättre! Dock är ju inte allt så lätt för en godisråtta som mig.. Haha. Att hålla sig borta från allt sånt som godis, chips, fikabröd osv är juinte alltid världens lättaste grej. Men det funkar, haha. Dock gör jag det här mest för att få min drömkropp men absolut, även för att vara hälsosam! 


Men hur gör ni då med det där att vara nyttig och träna osv? Ge mig gärna något tips på olika saker om ni vill! Som hur man kan hålla motivationen uppe jämt eller hur man kan "bota" sötsug? Något tips på nyttigare snacks osv? (Troligtvis ingen som kommer svara men, skulle vara kul! Haha)

 


GO HARD OR GO HOME

På väg hem nu efter ett gympass helt själv. Körde ungefär en halvtimme kondition och sen mage och rumpa. Skönt! Dricker en proteinsmoothie nu i bilen på väg till Anton, mmmmh

 


SESAM BRÖD OCH PROTEINBARS









Här är det! Sesam brödet och proteinbars eller snackbarsen som man också kan säga. Brödet blev väldigt gott och luftigt. Proteinbarsen blev lite torra då vi körde utan jordnötssmör men gott ändå! Här hittar ni brödet, och här barsen! Nu ska jag iväg och träna! Kram

BAKAR OCH DONAR





Håller på och bakar och donar nu... glutenfritt, nyttigt sesam bröd och proteinbars. Ska även göra chokladpannkakor sen. Resultat kommer upp senare!

CHOKLAD/JORDGUBB PROTEIN SMOOTHIE





Testade att göra jordgubbssmoothie idag med mitt choklad proteinpulver och det blev jätte gott! Nyttigt och proteinrikt. Perfekt till frukost, som mellanmål eller efter träning! 
 
Ingredienser: Lätt naturell hälsofil (går lika bra med naturellyoghurt), liten skvätt vanilj yoghurt (bara lite för att det inte ska bli så surt), lite frysta jordgubbar och lite choklad proteinpulver! 

CHANEL







Åh är så jäkla avundjsuk på min syster Simone nu!! En Chanel 2,55 Jumbo!!! Äkta och vintage, kan det bli bättre?! Det bästa är ju att hon åker till Asien på söndag och är borta i 3 månader så jag får ha den hela tiden när hon är borta!! Hehe... Exalterad? Ja!

NYTTIGA PANNKAKOR/VÅFFLOR



Hej! Förlåt för dålig uppdatering de här dagarna men ja jag har fullt upp med skolan och så tränar jag ju osv. Jag tänkte iallafall tipa om lite olika pannkakor/våfflor! Här hittar ni fyra olika pannkakor som är gjorda på jätte få ingredienser (typ bara ägg och något mer) och dessutom ser ni två goda gröter där! Här, Här, Här och Här hittar ni fyra andra recept! Tre pannkakor och en med våfflor! Själv ska jag testa någon av dem till middag idag, kan bara inte bestämma mig för vilken...Hmmm

KVÄLLSFIKA


JUST DO IT

Hej! Sitter på sporthallen nu och väntar på Anton efter hans träning. Själv har jag varitnere i gymmet och har kört lite crosstrainer, sprungit ungefär en halv mil och sen varit på ett release-pass! Skönt! Nu ska vi hem till mig och hämta grejer och sen till Anton och sova. Frågan är bara, vad i tusan ska jag ha på mig imorgon..?

 


ROMWE WANTIES


Plockade ihop ett "litet" collage med lite olika skönheter från Romwe.com! De har så himla snygga kläder där och ja som ni ser skulle jag vilja göra en väldigt stor beställning där ifrån med ungefär allt här ovan men det kan jag ju bara drömma om.... Haha. Får nog sortera ut en stor del innan jag kan göra en beställning där ifrån.. Svårt att bestämma vad man helst vill ha bara... Har ni någon/några favoriter? 

MYSER

Tänkta bara kika in med två bilder som jag tog för någon minut sen. Myser med Anton och äter melon IGEN. Så gott!! På första bilden är jag nästan helt osminkad (har täckt typ en finne och böjt ögonfransarna lite bara) så där har du som frågade efter en sådan bild! Har min mysiga kimono på mig också! Fin va? Men ja, nu ska vi titta på film! Kram!



TRAIN LIKE AN ANGEL

Hittade youtubefilmer (såg de två nedan först på den här bloggen) där Victoria's Secret änglarna visar olika enkla övningar som de gör för att få sådana snygga kroppar innan visningarna! Bra tips på träning som man kan göra hemma och som går snabbt! Visar er två stycken som jag tycker är bäst (och viktigast, haha)! Den första är det Erin Heatherton som är med och visar core-övningar och på den andra är det Candice Swanepoel som är med och då kör de rumpa! Bra grej för er som inte alltid känner att ni orkar ta er iväg till gymmet eller om man tillexempel inte hinner åka iväg någon dag. 
 



INGEN MASCARA

Jag tänkte bara visa er mina ögonfransar helt utan mascara! Mörka ögonfransar har nog många utav er men mina är faktiskt jätte ljusa annars så de knappt syns. Så varför är de så mörka och fina här? Jo men jag har ju färgat de såklart! Haha (som om ingen fattade det). Hemma faktiskt också! Vi har någon färg hemma hos pappa till ögonfransar och ögonbryn och jag tycker det är jätte bra! Var faktiskt ganska så länge sen jag färgade nu och de är så här mörka än! Vad det jag färgar med heter eller vart det kommer ifrån vet jag dock inte, men det är någon som undrar det så är det bara att kommentera så tar jag självklart reda på det! Det är jätte bra iallafall!


Haha, ser helt borta ut på ögonen och näsan ser jätte stor och typ... knäckt ut! Haha, jaja. Fokusera på ögonfransarna ni! 


I'M A BARBIE GIRL IN THE BARBIE WORLD


Åh nu har jag bäddat rent! Barbi påslakan från när jag var liten! Haha. Tycker det är så mysigt så jag har det faktiskt jätte ofta! Haha. Men iallafall, det kommer bli så skönt att få krypa ned i en ren säng och ett rent rum ikväll så jag ska nog bara ligga på sängen och kika på tv/film hela kvällen! Haha. 

MITT LILLA KRYPIN










Nu har jag hållit på och städat och donat i ett bra tag nere i min stuga hos mamma. Jag kom ju hit i går och har inte varit här på ungefär 3 veckor och innan jag åkte här ifrån hade jag nog inte städat på många veckor heller så det var bra nog dammigt.. Haha! Jag tänkte iallafall i samma veva visa er min lilla stuga som jag bor i här hos mamma. Eller ja, det är mitt rum där jag sover iallafall. Klädställningen ni ser ovan är endast fylld av klänningar så resten av mina kläder har jag i en garderob uppe i huset. Jag har även de flesta mina klackar där nere som ni ser men resten av alla mina skor är också uppe i huset. Men ja, här är min stuga iallafall! Huset visar jag någon annan gång! 

SUNSHINE








Hej! Förlåt för att jag varit så frånvarande hela helgen men jag vill faktist inte tillbringa hela min helg framför en dator så på helgerna blir det kanske ibland lite glest med uppdatering.. Nu är jag iallfall hemma efter att ha spenderat 4 timmar i danssalen. Först koreograferade jag och Clara sedan hade vi en grupp då vi tränade till tävlingen vi ska vara med i nästa helg och sedan hade vi vår ordinarie träning på 1,5 timme. Nu sitter jag i köket och äter melon och funderar på att ta mig ut och springa lite. Är trots allt jätte fint väder och inte så kallt heller så skulle nog vara skönt! 

SPIKES






Åh vad jag är avundsjuk på Elins nya skor. Hon beställde dem från Nelly på mellandagsrean (eller egentligen rean som brukar vara efter mellandagsrean, haha) så de kostade endast 249 kronor och hade tillochmed varit nedsänkt till ynka 149 kronor innan. De fanns tyvärr inte i min storlek så det blev inga för mig men jag får väl beundra hennes då.. Ska köpa ett par liknande från Bubbleroom som jag visade förut tror jag! Dock är de lite dyrare..... Synd iallafall, för de är ju skit snygga! 

GODMORGON

(Inlägger gick inte att publicera tidigare därför kommer det ut lite sent) Hej där, och godmorgon! Jag vaknade för kanske en halvtimme sen hos anton och nu sitter jag och äter frukost själv hos han (han är på match). Själv ska jag alldeles snart iväg till danssalen med Clara och koreografera lite innan vi ska ha två olika dansträningar. Så kommer inte hem förrän vid 3! Hoppas ni får en fin söndag iallafall. Kram!



I WORK OUT

Hej! Nu är jag hemma från gymmet efter ett spinningpass, lite joggning på springbandet och så sist ett realese pass, eller deep stretch som det också heter! Spinningen kändes helt värdelös så kände mig tvungen att springa så mycket som jag hann innan deep stretchen. Stretchen var iallafall jätte skön och det kändes bra för mig som dansar!

Nu ska jag iallafall packa ihop alla mina saker här hos pappa och flytta till mamma.. Jobbigt, är ganska så mycket.... Haha


DR DENIM





I snart ett år har jag använt mig av Dr.Denims jeans när det kommer till svarta, vanliga tajta jeans. De sitter tajt och är dessutom väldigt tunna och mjuka så de är jätte sköna. Dock tappar de passformen väldigt lätt och blir för stora. Men det kan lösas med att ta en storlek mindre än vad man brukar ha. Men de är väldigt sköna och sitter väldigt tajt och bra överallt. Och efter att ha haft de här som standard jeans i snart ett års tid så känns vanliga mer "hårda" jeans jätte obekväma och inte alls lika snygga heller då de oftast inte kan vara lika tajta. Men ja, Kissy heter den här modellen men det finns också en högre modell som heter Plenty (kissy är ganska så låga). Och självklart finns de båda i massor av olika färger! 399 kronor kostar allihopa oavsätt modell och färg! Jag själv äger ett par plenty och nu 3 par kissy men dock är två av de lite utslitna, därför var dessa nu behövliga!  

44







Hej där! Ikväll har vi ätit tacos med hela familjen plus farmor och sedan kom Åsas pappa och syster med pojkvän och vi åt tårta och cheesecake och firade Åsa, min låtsas mamma, som fyller 44 år idag! Jätte mysigt och jätte super gott! Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt. Var ju och gymmade tidigare och inte har duschat än (!!!) eftersom vi skulle äta å sen kom de andra å då var det fika, haha. Äckligt.. Haha nä men jag körde inte så hårt idag för jag var superhungrig och kunde inte riktigt koncentrera mig då.. Dessutom är jag lite för lat för att gå och duscha direkt efter jag har tränat så det kan ta ett tag ibland, haha! 

BUBBELGUM

Hej där! Är på Lindex nu och provar de här byxorna! Kan inte riktigt bestämma mig om jag vill ha de eller inte men jag har ju sagt förut att jag gärna vill ha ett par bubbelgumsrosa jeans.. Men vet inte om jag är riktigt nöjd med passformen och helt med färgen då de här känns mer korall/rosa i verkligheten.. Vad tycker ni? 299 kronor kostar dom iallafall och finns på Lindex!

 

 

 


Den är fina bhn som jag hittade där inne fick oxå vara med på en bild!

PEPLUMTOPPAR











Jag är sån där tjej som älskar peplumtoppar och jag tänkte bara visa er några av mina egna! De här är mina favoriter av de peplumtoppar jag äger. Och nu till sommaren kommer jag nog shoppa många till, men tycker också nästan mer om vanliga fina toppar nu.. Men en typiskt topp tjej är jag iallfall, haha. 

Bild 1: H&M och Topshop, Bild 2: Asos, Bild 3: H&M, Bild 4: H&M och secondhand (men från gina från början), Bild 5: Monki och Topshop

SVENSKA

Hej! Nu har jag svenska och slutar faktiskt om en kvart. Då ska jag ner på stan med Frida och köpa lite behövliga saker som tillexempel ett par nya svarta Dr. Denim jeans då mina blivit så slitna och stora (om ni ska köpa ett par, köp en storlek för liten och pressa på er dom då de blir skit stora direkt!). Efter det blir det även ett gympass. Sen kan jag göra fredag oxå!


PLUS


BEIGET

Den här tröjan/blusen här nedan ska jag nog ha på mig imorgon, och som vanligt, till ett par svarta byxor. Jag trivs som bäst i svarta jeans och använder det varje dag. Har i princip aldrig jeansfärgade jeans längre då jag för det första inte tycker jag passar i det, för det andra tycker det är svårt att matcha tröjor snyggt till det och för det tredje så tycker jag allt är så mycket snyggare till svarta jeans! Men det här tänkandet gäller typ endast för mig själv då jag jämt tycker att alla andra är skit snygga i vanliga jeans och allt ser bra ut till. Men på mig funkar det bara inte på något sätt.. Haha!

Nu ska jag iallafall sova! Godnatt!



MED GLITTER I








IKEA

Ja precis som jag sa så har vi varit på Ikea idag med vår ekonomiklass plus en teknikklass. Vi var där på studiebesök och lyssnade på en tjej som berättade massor om hur de designar rummen i butikerna osv! Nu sitter jag hemma iallafall efter 2,5 timmars dansträning vilket kändes behövligt efter all fettig mat idag! Haha!!

Här ser ni iallafall vad jag åt idag. Världens godaste lunch på Ikea! Haha.


VALBO

Nu är vi i Valbo med klassen och besöker Ikea. Nu på lunchen tog jag, Ida, Frida, Mathilda och Oskar självklart en liten snabbtur in på lite affärerna men vet ni vad? Min plånbok låg inte i min väska då jag tydligen glömt att lägga över den efter att jag haft den i min träningsväska igår så herregud vad jag är förbannad! Haha..

Men som tur var så hitta jag ändå inte så mycket snyggt. Snygg topp på bikbok iallafall!


TRÄNA TRÄNA TRÄNA

Hej där. Nu är jag på väg till danssalen för lite dansträning! Det spösnöar ute.. Usch. Kängorna, dunjackan och mössan på bara! Efter dansträningen blir det ett gympass iallafall. Inviger min nya sport bh nu då såklart! Haha.


BLÅTT ÄR FLOTT


Denna hade jag på mig idag. Blå och fin, dock ser den lite lila ut på bilderna haha. Blåa grejer har alltid en tendens att se lila ut på bilder för mig.. Haha. Men ja. Nu ska jag se på veckans avsnitt av Pretty Little Liars! Följer ni det oxå lika slaviskt som jag? Haha. Men sen ska jag iallafall fota den nya kavajen som jag fick med h&m paketet så jag kan visa er riktigt. Den här blusen här ovan var oxå med där men ni ser ju den här nu så jag behöver inte fota den va? Haha. 


SOMMAR OUTFIT



Sitter på lektionen nu och längtar till sommaren. Slängde ihop en lite finare sommaroutfit och drömmer mig bort till juni då vi ska åka till Franska Rivieran. Vi ska bo i ett skit fint hus i en by 20 km från St Tropes och jag kan inte bärja mig så mycket som jag längtar! Klänningen och skorna kommer iallafall från Nelly och klockan och väskan från Micheal Kors! 

FÄRGGLATT

Här ser ni sportbhn som också var i paketet från h&m! Jag tycker den var skit cool och den piggar ju upp vilken träningsoutfit som helst! Dock var den lite stor! Jag tog M på den för jag brukar behöva ha en storlek större på sportbhar, eller på bikiniöverdelar tillexempel, än vad jag har annars, men denna gång skulle jag nog behöva en small då den var väldigt stor runt liksom.. Vet inte om jag ska skicka tillbaka och byta (och behöva betala frakt och behöva vänta) eller om jag ska köra på M ändå.. Det är ju mest runt om där nere i resåren den är stor... Hmmm. Men snygg var den iallafall! 

 

 

 


BODIES



Tänkte visa er tre skit snygga bodies så här på onsdagsmorgonen! Den första från American Apparel och de två andra från Asos. Jag skulle nog matcha de alla tre till ett par höga shorts som på bilderna, dock kanske inte just de där shortsen med ungefär. De i mitten var förresten jätte fina!

TOMORROWS?

Hej där! Nu ligger jag i sängen helt slut efter en fullspäckad dag med träning så nu ska jag sova. Det blev som sagt spinning, sedan en prommis till danssalen och sen dansträning på det! Efter dansträningen åkte jag hem till Anton och vi åt ett stort lass med kvällsfika för herregud vad hungrig jag var! Haha.

Jag hämtade iallafall ut ett paket från h&m idag och i den låg bland annat den ljusa kavajen ni ser på bilden. Ska visa er bättre bilder på den och på det andra sen, men ja, det på bilden plus ett par svarta tajta jeans kanske blir morgondagens outfit... Eller så blir det en annan liten goding som oxå kom med paketet idag... Godnatt!


W

Haha nu tar jag faktiskt min Nelly White Label skopåse och tar bussen till sporthallen för 1 timmes spinning! Direkt efter står även 1,5 timmes dans med Hälsinglands dansteater (som jag dansar med) på schemat! Just nu sitter jag och trycker i mig tre (skit starka!!) kycklingspett med ingenting till.. Haha. Måste snart rusa till bussen så.. Hörs kanske senare! 

 

 

 

 


DYLAN LAUREN CANDY BAR



Vet ni vem Dylan Lauren är? Hon är faktiskt ingen mindre än Ralph Laurens dotter för er som inte vet! Som ni ser på bilderna ovan så är det väldigt mycket godis inblandat och det är ju självklart för att hon äger en skit cool godis butik! Häftig va? Och visst blir man sugen på godis? Haha. Hon startade den efter att hon blivit inspirerad av filmen "Kalle och chokladfabriken" och butiken har nu över 5000 olika sorters godis och finns i bland annat i New York City, East Hampton och Houston i Texas. Snacka om det är något jag måste besöka innan jag dör! Haha. 


ZIPPERS


Jag tänkte bara tipsa er om dessa byxor med dragkedjor, precis nästan identiska med de från Gina tricot som de flesta blivit förälskade i. De från Gina kostar 599 kronor och de här ovan som är från Nelly kostar endast 349 :-! Ett lite billigare alternativ för er som tycker 600 spänn är lite dyrt då man bara lever på ett studiebidrag på 1050 kr! Dock vet jag inte hur de här ser ut i verkligheten, om de sitter lika slimmade och bra som de från gina, men på bilderna ovan ser de iallafall bra ut! 
 
Jag tror faktiskt jag ska beställa dem, så då kan jag återkomma med hur de sitter. Ett tips iallafall!

PARTY OUTFIT


CLIPS TILL VARDAGS?

Hej där! Nu ligger jag på sängen och kollar på idrottsgalan på tvn. Jag struntade faktiskt i att träna idag då jag hade en sådan förbannad huvudvärk. Hårdträning imorgon istället! Men iallafall! Jag höll på att tänka om jag skulle testa ha mina clips imorgon i skolan, men jag vet inte.. Kommer kanske känna mig lite töntig, haha.. Har endast använt de på nyår så jag kanske skulle ta och börja använda de lite till vardags också? Eller vad tycker ni? Hmmm.. Tror jag ska testa imorgon! Dock är jag lite dålig på att sätta fast dem så att jag är så rädd att det ska synas där bak.. Några tips för det? 


GLITTRIGA FÖTTER


Jag själv tycker att glittriga klackar är jättesnyggt, speciellt till party. Så här har ni lite favoriter från mig med några glittrande killerheels! 

VS BRAS



Victoria Secret's gör ju helt gudomliga underkläder och bikinisar mm. som ni alla nog vet, men jag tänkte bara visa er min favorit bh där ifrån! Den är ju helt gudomligt fin, glittrig och med spets. Om jag ska köpa en bh från VS ska det deffinitivt bli den här! Vilken färg vet jag där emot inte. Vilken färg tycker ni är finast? 

MEMBERS



Har ni hört talas om Members? En sida, eller en såkallad shoppingklubb, där det kommer upp rabatter på olika märken nästan varje dag! De kommande nu är bland annt -75% på Lundberg och -55% på Nelly White Label som ni ser! Finns nog några snygga skor då skulle jag tro! Gå in på members.com så får man ansöka om medlemsskap eller bli inbjuden av en vän. Gå med vettja! 

ISOLDE

De här otroligt coola Louboutinsen heter så fiffgt som Isolde! Haha. Som gjorde för mig kanske? De är ju faktiskt riktigt coola och ännu snyggare på någon! Har sett dem på Kim Kardashian några gånger och de är iallafall skit snygga på henne! Haha. 

I WANT TO SCREAM AND SHOUT AND LET IT ALL OUT

Hej där! Nu sitter jag i skolan och har precis haft en onödig naturkunskapslektion.. Haha. Men vi missade en iallafall pga. att det nya schemat krockade med en annan klass lektion.

Annars så tänkte jag bara tipsa er om en skön remix på låten "Scream and Shout" med Will.i.am ft. Brittneys Spears! Och den ska jag och Clara även spendera mycket tid med de kommande veckorna.. Haha! 
  

BALENCIAGA SPRING 2013



Satt och tittade igenom Balenciagas vårkollektion 2013 och blev faktiskt positivt överraskad! Fint! Om man hade råd med någon av de här coola klänningarna/kjolarna.. Skulle ju vara himmelriket! Haha.

PROTEINPULVER


Idag beställde jag och Frida proteinpulver!! Känner mig stark.. Haha nä men. Vi beställde chokladsmak och mest, eller typ endast, för att kunna göra de där "snack barsen" ni ser på bilden ovan. Hittade dem på en fitspo blogg och de verkar skit goda! Direkt när vi fått pulvret ska vi sätta igång och baka! Haha. Har någon smakat såna här? Är dom god? Här har ni iallafall en direktlänk till inlägget med receptet och allt! Prova ni med, för såna där kan man ju förhoppningsvis smaska på på lördagskvällen istället för en marabou när man är chokladsugen, haha! Proteinpulvret beställde vi från Gymgrossisten! 

GODKVÄLL



Nu har jag precis kommit hem till Anton efter en fullspäckad dag. Till klockan halv 1 "imorse" åkte jag till gymmet och drog ett pass på nästan 1,5 timme med Frida. Efter det var det fullfart iväg till Heden för styrelsemöte med Dansoteket (för er som inte vet är jag dansledare i dansoteket). Mötet blev ovanligt långt och efter det åkte jag tillbaka till sporthallen för att kolla på sista perioden av min pojkväns innebandymatch. Efter det åkte jag hem, fick i mig en bit pizza och sen direkt kom Anton och hämtade mig, så är här!
 
Vi svängde in på Ica och det ni ser på bilden fick jag med mig hem, medan Anton köpte ett pringles rör, haha. Nu sitter jag och äter kvargen och ska försöka plugga.. Förlåt för dålig uppdatering igår och ännu värre, ingenting alls idag! Haha. Men ja, jag har haft fullt upp inte vart hemma! Kram 

KNITTED KIMONO





 
Denna mysiga sak kom med posten här om dagen till mig och jag tror jag har haft på mig den ända sen dess. Haha nä men, jätte skön, varm och mysig! 199 kronor tror jag den kostade på Nellys rea! 

MYSER

 


Mysfikar lite varm o'boy och skorpor nu med Anton! Är ungefär 20 minusgrader ute så det kändes relevant efter en prommis och en liten skotertur! Nu har det börjat blivit ganska så mörkt ute och vi ska väl fortsätta dagen med lite film och mys eller något! Ha en bra eftermiddag/kväll!


A BEAUTIFUL DAY

Nu har jag och Anton varit ute på en långprommis med hundarna och nu tänkte vi ta en tur på skotern. Fin väder men ganska så kallt ute idag. Hoppas ni har det bra! Men nu ska jag spendera lördagen med min pojkvän, kram!


HUR MYCKET SPENDERAR JAG?

Jag fick tidigare en kommentar om hur mycket pengar jag spenderar på kläder/skor varje månad och svaret är: det är väldigt varierande! Det kan variera från några hundralappar per måndag till några tusen. Dock köper jag nog alltid någonting i kläd- eller skoväg varje månad. Eller mestadels beställer. Jag beställer kläder/skor från olika shoppingsidor nästan varje dag känns det som ibland, haha! Nä men, jag tycker verkligen om att shoppa och när jag väl har pengar så går allt det åt till kläder och skor i stort sätt. Jag tänker jämt "vad ska jag annars göra ned pengarna då?" Ja spara, säger många då, men då är jag lite dum och tänker så här "men jag kommer ju ändå shoppa för dom sen oxå, vad annars?" Haha!
 
Men ja, kläder och skor gör mig faktiskt glad. Det är nog det bästa som finns att hämta ut en paket som man beställt lite spontant med lite kläder eller skor i! Jag blir ju helt till mig när jag får sms av posten (som jag får typ varje vecka, haha) som säger att jag har ett paket att hämta ut, Haha! Men det är jag.. Ska visa er sen föresten det som låg i Nelly paketet jag hämtade ut idag! Hihi.

I CAN DO IT, CAN WE?

Nu ska jag banne mig tag i mitt liv på allvar! Visst att jag redan gymmar och kör andra gruppträningar regelbundet, men mer power ska det bli!! Mycket mer kondition ska det bli när jag tränar på gymmet t.ex., vilket jag för övrigt tycker är det jobbigaste och TRÅKIGASTE som finns! Att stå på crosstrainern eller stå på springbandet i över en halvtimme är inte riktigt min grej och jag tröttnar efter typ 5 minuter och är rastlös. Men nu, jag ska fasen pina mig igenom det nu och börja köra mycket mer kondition! Mer bränna kalorier alltså! Dessutom räcker det självklart inte där. Matvarorna måste förändras. Ingenting onyttigt, vare sig det är vitt bröd eller godis. Så.. Nu kör vi! Är ni med mig? ( Haha skj, tror man är en stor bloggare som drar med sig folk)


BLACK LOAFERS


Svarta loafers med nitar/stenar är bara för snyggt! Har tänkt och beställt någon av de här från Bubbleroom flera gånger men har inte kunnat bestämma mig för vilka.. Antingen de längst upp till vänster eller någon av de längst ner! De kostar runt 400 kronor allihopa!

CUT LOOSE


Snygg jacka från Modekungen! Jag undrar om den är så varm så man kan ha den hela vintern? Isf skulle jag nog vilja beställa den på en gång så jag slipper dunjacka... lite över 1000 kr tror jag den kostar! 

STANDARD

Hämtar ut paket... Haha!

 


FREDAGS BUFFÉ

Nu äter vi smörgåsbuffén vi alltid har på fredagar i skolan. Gud så gott! Och salami och brieost på mackan!! Mmmh...






HARLEM 23





Här är en av tröjorna jag fick i paketet från Gina iförrgår. Snygg, skön och slapp! Endast 129 kronor! Denna har jag även på mig idag..!

PÅ GYMMET

Nu är jag på gymmet efter en dansträning på 2,5 timmar. Måste vänta på att Antons träning ska sluta så är väl lika bra att fördriva tiden här! Dock har jag sån sjuk huvudvärk fortfarande så tar det bara lugnt...!


ISKALLT

Det känns så himla kallt ute idag fast det inte ens är det.. Beror nog på de isiga vindarna och snöfallet som tagit fart igen, usch!

Nu är iallafall jag på väg till danssalen för en efterlängtad dansträning. Har inte dansat på hur länge som helst, förutom en liten träning med brudarna som jag skrev om förut. Ska bli skönt att få dansa igen men just nu har jag ont i huvudet och är jätte trött så skulle nästan hellre ha stannat hemma just idag.. Jaja! Blir nog bättre snart! Hoppas ni mår bra iallafall, kram!


GLITTRIGT


Jag tycker glittriga nagellack är så himla snyggt så jag tänkte tipsa er om några nu. Alla från OPI och Ciaté som ni ser och de flesta går att hitta på t.ex. Nelly! Och förresten, hur fina är inte Ciatés nagellack då?? Så söta! Haha. 

RUTIGT





Rutig, röd och fin. En vanlig skjorta med avklippta ärmar. Denna har jag på mig idag och till det ett par svarta, tighta jeans/skinnbyxor med dragkedjor som ni såg i förra inlägget! Hoppas ni har en bra dag, själv är jag i skolan och ska ha matte nu, jobbigt.. haha! 

DAGENS DETALJER


WITH DETAILS



Här är jeansen jag beställde, med detaljer ovanför knäna och även lite under. Dock var de, enligt mig, lite för "pösiga" vid knäna och nere vid fötterna, jag vill ha dem snortighta! Haha. Men ja, så det blir retur.. 399 :- kostade dom och är från Ginatricot iallafall för er som undrar ändå! 

NEW CLOTHES





Nu har jag hämtat ut två paket från Ginatricot! Ett med lite kläder och ett annat fyllt av trosor. Haha. Glömde bort att jag behövde trosor och kom på det efter jag gjort den första beställningen så gjorde väl en till då.. Haha. Men ja, ni får se en liten "sneakpeak" på kläderna nu så ska jag visa dem på riktigt sen i varsna inlägg! Får se när det dyker upp..! Ja trosorna visar jag iallalfall nu då för så intresant är nog inte det, haha! Men söta var dom! 

HÄMTAR UT PAKET


SNÄLLA KOM HIT SOMMAREN


Herregud vad jag längtar till sommaren.. Hittade den här bilden på Fridas blogg alldeles nyss och gud vad den fick mig att bara vilja rymma iväg till ett varmt land eller typ snabbspola tiden så det är sommar nu! Jag är längst ut till höger med en gulblommig liten "krans" på huvudet, och som ni kanske förstår då är bilden ifrån midsommar! 

STAVGÅNG




Hej bloggen! Haha fult det låter att säga så... Haha jaja. Idag på idrotten fick vi som inte kunde/ville vara med och åka skridskor gå stavgång! Haha. Man kände sig lite som en tant där när man gick och powerwalkade med stavarna men det var faktiskt skönt med en liten prommis! Dock lite kallt.

Nu sitter jag hemma och ska snart ta en promenad till sporthallen för ett pass spinning xpress och sen lite gym.. Dessutom påbörjar jag mitt nya liv nu. Inge onyttigheter!!

TROTSADE KYLAN



Idag trotsade jag kylan med skinnjacka! Jag trodde det var ungefär 0 gradigt ute, dock visade det sig att det var runt -8 grader idag så jag ångrade mig nog ganska så snabbt.. Haha. Men bra nog mycket finare är det ju än en ful och plumsig dunjacka iallafall... Tycker verkligen inte om vinterjacka, men kan vara för att jag inte har någon snygg utan bara fula dunjackor och nån kappa som inte riktigt är som jag vill ha dem.. Hmm. Någon som har tips på några snygga (och inte allt för dyra, haha), varma vinterjackor, säg gärna till! 

PINK SPACE

Nu är jag i skolan. Är riktigt jäkla trött, men det är inte en sån lång dag idag som tur är! På bilden ser ni Fridas tröja. Fint space print!


CÈLINE SPRING 2013



Céline gör som vanligt skit snygga väskor och här är två olika från vårkollektionen 2013. De två längst upp är ju skit snygga. enkelt men snyggt! Helt perfekt i både beige och orange, helt klart mina favoriter.

SVART


KANDEE LINNEN


Kandeeshop har så himla snygga linnen och t-shirts och även tygkassar och väskor osv. Har tänkt och gjort beställning där ifrån snart, men försökt gjort det många gånger förut men på något sätt har det inte gått igenom när jag har betalat med kort.. Kanske är för att jag är mindreårig? Hmm.. Men ska nog försöka snart igen, linnena ovan får gärna flytta in i min garderob! 

GLITTER







Denna tröja från Ginatricot har jag på mig, lånad av min syster. Glittrig och enkel men fin. Nu ska jag och Anton åka över till min mamma och kolla på filmer från när jag och Simone, min syster, var små, med mamma och Simone. Hörs senare, som jag alltid säger.. Haha! 


BLACK AND BLUE

Om jag skulle vara en lycklig ägare av en Stella McCartney väska och ett par Jofama by Kenza skinnbyxor så skulle jag gärna vilja gå runt såhär när våren kommer..

TODAYS BREAKFAST







Imorse tog jag tummen ur röven och gjorde en riktig frukost till mig och Anton för en gångs skull. Mixade ihop en god smoothie på naturell lätt yoghurt (innehåller endast 0,4% fett) , lite mjölk, knappt en banan och lite olika frysta bär. Skit gott, och nyttigt! Jag skar även en hel honungsmelon (jag älskar melon, kan äta hur mycket som helst) och så lite goda, färska mackor på det. Nu tror jag faktiskt att jag och Anton ska ut och åka skoter. Haha, fan vad kul! Hoppas jag får köra... Hehe. Blir nog borta hela dagen så kanske tidsinstället något inlägg nu innan jag drar.. Kram! 

KLÄD INSPO




Alla bilder från Malmö streetstyle.... Lite inspo i klädväg så här på tisdagsmorgonen...!


URDÅLIG

Hej där. Och godmorgon! Jag känner mig usel på att blogga just nu och har inget speciellt plus inte så mycket tid till att blogga. Idag är det sista lediga dagen och i morgon kör skolan igång igen.. Den här dagen ska jag då ägna åt min pojkvän och vi får se vad vi ska göra..! Men några inlägg ska jag nog se till att det blir idag!


CREEPERS



Är det bara jag eller visst är creepers på något sätt skit snygga? Haha. Antingen tycker man om dom på det där lilla fulsnygga sättet, eller så tycker man helt enkelt dom är skit fula. Jag själv tycker att dom är skit coola! Haha. Tänk dem till ett par tajta svarta jeans och typ en oversized gammal jeansjacka! Vad tycker ni?

De här ovan kommer från Have2have och kostar 498 kr. Tror jag ska beställa dom men kan inte riktigt bestämma mig.. Hmmm.. 
 

SHOPPAR LITE



Hej där. Förlåt för himla usel bloggning idag, men har inte riktigt haft något att blogga om... Just nu håller jag iallafall på att shoppa lite, både från nelly, h&m och gina! Haha. Där brann mina julklappspengar upp, typ.

DANCING IN THE MOONLIGHT




Hej! Idag har jag varit hos Anton hela morgonen och sen varit och haft dansträning med brudarna. Den andra bilden säger ganska så mycket om mina och Claras dansträningar... Haha. Idag har vi iallafall tränat inför en tävling vi ska vara med. Skapa dans heter tävlingen och vi ska ställa upp med en koreografi jag och Clara har gjort. Spännande! (Vi dansar INTE linedance för er som tror det när det där plakatet hänger där.... delar danssal med dom... haha) 
 
Ja iallafall... Nu sitter jag hemma efter en dusch. Kikar runt på lite kläder nu och funderar på att beställa från H&M och ginatricot... Blir ett inlägg om jeans snart! 

FILM





Nu är jag hos Anton, världens bästa pojkvän. Han kom hem från fjällen idag och har varit borta i 5 dagar så nu ska vi bara mysa och titta på film. Snabba cash 2 faktiskt, har ni sett den? 

Föresten, följ gärna mig på instagram där jag lägger ut mycket mer "personliga" bilder. Haha. isoldesoderqvist heter jag där. Ha en trevlig kväll! 

NÅGOT SNYGGT


bilder från minoutfit.se, kolla in där och få massor av inspiration 

Något som är så himla snyggt enligt mig är väl det här! Ett par lite slita "boyfriend fit" jeans och ett par pumps. Helst matchat till en slapp look i övrigt också här ovan! Måste ta och inskaffa mig ett par lite pösigare jeans på en gång känner jag nu! Men bara så där lite pösiga, som tjejen längst till höger har, skulle passa perfekt till mig. Någon som vet vart det finns några snygga? 

DETAIL OF THE DAY



Nu drar jag i väg på bio! 

INSPO



Just nu ligger och jag försöker leta lite insperation på olika streetstyle sidor m.m. Känner att jag inte har en blekaste om vad jag ska ha på mig idag och inte heller resten av året. haha. Därför brukar jag då, när jag känner mig lite borta i klädväg, sitta och kolla igenom tiotals sidor med olika snygga outfits och rätt vad det är har man fått ihop en bild av en egen outfit. Funkar iallafall bra för mig när jag inte vet vad jag ska ha på mig, men man måste ha lite tid på sig oxå.. Det skulle ju inte gå en stressad, tidig morgon innan skolan precis, men då tar jag det kvällen innan! Haha. Tips!

HJÄLP

Jag behöver ett par nya träningsskor då mina rosa jag har nu är lite för små plus att börjar bli så slitna och jag vill gärna ha en mjuk sko (den är hård).

Och ni ser skon på bilen här nedan, bilden är från i somras då jag provade dem på Intersport, men nu är det så här, den här modellen (just den här färgen osv) hittar jag nu ingenstans! Någon som sett dem på senaste tid? Eller om ni vet några liknande snygga? Till me!! Snälla! Haha.


DONAT

Ja hej! Förlåt för att jag varit lite frånvarande idag! Jag har iallafall vart och gymmat en sväng med frida och sen efter det har jag bara tagit det lugnt helt själv, haha. Poppat popcorn i pappas popcornmaskin han fick av oss barn i julklapp och provgjort olika smoothies med Åsas mixer som vi gav henne i julklapp! Haha. Ja som ni hör, en kväll med pappa och Åsa, haha! Men alla mina syskon hade annat för sig ikväll och min pojkvän är i fjällen så.. 
 
Men ja, ni kanske ser att det ändrats en liten del här på bloggen! Det var min kvällsgöra ungefär.. Har ju försökt fixa någon header nu ett tag eftersom den jag hade var tagen från blogg.se pro-teman, haha, så nu tillsvidare får det iallafall se ut så här! Dessutom har jag gjort själva inläggen bredare, vilket jag personligen tycker är snyggare, hoppas ni oxå tycket det! 
 
 

RAY BAN AVIATOR



 
Tänkte bara visa er mina älskade solbrillor jag köpte i somras. Ray Ban Aviator. Helt perfekta och passar till det mesta enligt mig! Väskan bakom köpte jag även i somras men jag kommer inte ihåg vart... Var och shoppade och så hade jag inte med mig någon väska och orkade inte gå och bära på plånboken och mobilen typ så gick in i någon affär och haffade den här bara, haha. Men det visade ju sig att den iallafall blev perfekt till stranden osv. Fin färg dessutom! 

LOOK OF THE YEAR

 
Style.com har rankat 28 stycken "look of the year" efter det gånga året och jag tänkte bara visa er mina favoriter, skit snyggt alltihopa! När det blir varmare i vårt land så ska jag oxå klä mig så där snyggt och speciellt, inte bara trippa runt med ett par jeans/shorts och converse varenda dag... 

BLUE SUEDE SHOES



Här är dem, Nelly White Label I love i blåa mocka! De ser nästan lite lila ut på bilderna och även lite lite i verkligheten, men det gör inget tycker jag! Skit snygga ändå! Och ja, 134 kr (hade kostat 699 men med lite rea och rabbatkoder jag hade gick priset ned rejält) fick jag dom för så! Haha. 

EN MYSIG KVÄLL







Godmorgon! Jag har nyss vaknat och sitter nu och kollar igenom bilderna från gårdagskvällen. Ovan är de flesta av dem och det blev, som alltid med mina tjejer, en jätte mysig kväll! Vi åt jättegod mat, krocketter, kyckling och bea såklart haha, spelade spel, pratade om allt och slängde ihop världens godaste glass, med vaniljglass, oreoglass, maltesers, noblesse och sprutgrädde, och en då med sprakande tomtebloss i tillgängnat till världens bästa Ameli som fyller år på måndag! Sen sprang en del av oss även ut i vintermörkret med täckkläder och tog ett pulkarace! Haha! Ja, en jätte mysig kväll. 
 
Men ja, som sagt. Jag har nyss vaknat och ska gå ner och äta frukost nu, sen får vi se vad jag kan göra av bilderna på mina nya skor vi knäppte igår.. Ska iallafall visa er dem snart! Skit snygga, blåa! Hihi. 

BLUE

Fotade mina nya skor som kom med posten igår, blåa denna gång! Bilderna lovar jag dyker upp snart! 


BELT


MYS

Spelar spel och myser med mina brudar!


SLAPPAR

Hej där! Just nu ligger jag i soffan och kollar på tv, jag har inte rört mig en millimeter idag, haha! Snart tänkte jag iallafall gå och göra mig i ordning för ikväll blir det nämligen middag med tjejerna, mys!


VITAMIN WELL



Jag hade bara en fundering om dessa Vitamin Well drycker med olika egenskaper, funkar dom egentligen? Denna variant som heter "Care" ska innehålla bland annat vitamin B12 som är bra för hår och hud osv. Om jag skulle dricka en sån här per dag, skulle jag märka någon skillnad på mitt hår då tillexempel? Är lite nyfiken och om håret faktiskt skulle bli tillexempel lite tjockare av den skulle jag nog dricka den varje dag, haha! 

ANGELICA BLICK


Alltså denna kvinna, denna tjej!! Angelica Blick, fyfan vad snygg hon är och hjälp vad snyggt hon klär sig! Hon har en sådan egen och cool stil och så himla snygg! Kände att hon var värd ett blogginlägg från min sida och när hon precis hade samlat de mesta av det gångna årets outfits på hennes blogg så här så kändes det perfekt! 
 
För er som inte riktigt vet vem Angelica Blick är, så hittar ni hennes blogg här! Riktigt värd att kolla in, hon lägger ut så snygga och egna outfits varenda dag och hon själv är ju inte mindre snygg än hennes outfits precis..

DAGENS "VILL HA"


Om jag hade massor av pengar just nu skulle bland annat detta helst redan få vara på väg hem till mig, men icke sa nicke.. Jag lever ju trots allt på studiebidrag! Haha. 

KVÄLLSFIKA

 



Så där, nu är jag hemma efter träningen och har gjort iordning lite mackor och melon! Gott! Jag själv är inte alls så bra på att äta "rätt" som ni ser, jag tycker allt annat är för gott, haha! Jag äter det jag tycker om men håller även igång och tränar nästan varenda dag så då tycker jag det är ok! Nu var jag iallfall duktig och skar upp lite melon istället för att äta något annat onyttigt, haha. Fast ioförsig har jag redan smällt i mig lite ostkrokar idag, haha! Jaja! Nu ska jag bege mig mot soffan och ligga där resten av kvällen.. Eller aa, jag kanske ska duscha först oxå, haha. Ha bra kväll, kram! 

FÄRGGLAD TRÄNING



Nu ska jag ta en promenad ute i mörkret till gymmet och köra ett pass box'n fun med Frida! Är faktiskt taggad för en gångs skull. Box'n fun tycker jag är jäkligt roligt och det var ett tag sen jag körde det nu, har mest kört spinning på slutet. Men ja jag tänkte förgylla detta träningsinlägg med att visa lite av mina färgglada träningskläder. Att ha massa färgglada kläder när man tränar är bara så snyggt, och dessutom så blir man gladare av det! Haha. Självklart är mina träningsskor rosa oxå... Hehe. 
 
Men nu måste jag kila! Tittar nog in senare efter träningen, om jag inte blir alldeles för slut. Haha nädå.

GOLD


 
En snygg peplumtopp från H&M med guld detaljer! Snygg både till vardags och lite finare tillfällen enligt mig. Min syrra som hade beställt den på rean för 150 kr men kunde inte ha den så då köpte jag den av henne! Smart, då är jag en peplumtopp rikare då! 

ETT SENT GODMORGON




Godmorgon! Eller? Haha. Ne jag vaknade för kanske två timmar sen men har legat och dragit mig i sängen så länge så jag åt inte frukost förrän nyss. Nu ska jag klä på mig riktiga kläder, fixa håret och sminka mig lite för en gång skull. Ska och handla med min syster så får väl ta tag i mitt utseende nu då en gång... Haha. Om jag orkar kanske det dyker upp någon outfit bild här sen.. Hörs senare! 

MIRANDA KERR






Behind the scene bilder från plåtningen med Mango, lånade från Modette. 

Har ni sett att Victora's Secret ängeln Miranda Kerr ska bli Mangos nya ansikte utåt för annonskampanjen vår/sommar 2013? Fullt upp för den här kvinnan iallafall. Victoria´s Secret modell, småbarns mamma och nu det här. Hur fasen kan hon hålla sig så jävla snygg med allt detta på gång? Gudomlig kropp.. Enligt mig är Mirandra Kerr nog den snyggaste VS modellen, och Candice Swanepoel då såklart.. Så sjukt snygga!! 

MITT "SMINKBORD"


När jag bor hos min pappa så har jag ett gammalt skrivbord i mitt rum som vi målat vitt. Detta använder jag lite som ett sminkbord och så här ser det ut. Smink och hårprodukter samt ett smyckes fat med väldigt få smycken just nu, eftersom jag har alla mina saker annars hos min mamma, får pryda detta bord när jag är här. 

Så.. Idag har jag tagit det lugnt och varit och tränat. Tog en promenad till gymmet och körde spinning och core direkt efter varandra. Efter det har jag inte gjort någonting.. Provat mina nya skor och min nya klänning, knäppt kort och legat vid datorn.. Min Anton är i fjällen nu så jag får klara mig utan honom till på söndag... Vi är med varandra varenda dag och sover med varandra varenda natt så det känns lite tufft att få sova själv nu i 5 dagar...

SOLANA BEACH



Hollisters body mists luktar bara för gott. Jag har alltid varit inställd på de rosa varianterna men senast jag var i Stockholm luktade jag på den här blåa, Solana Beach. Den luktar så himla gott och enligt mig bättre än de rosa! Inte för stark utan lagom och bra. Ett tips från mig faktiskt. Våga gå mot strömmen och köp en blå, haha nädå.. 

BORING?

Jag vet, det är kanske lite tråkigt att det enda jag lägger ut bilder på nu är kläder, typ.. Men jag gör som sagt inte så mycket nu när det är lov och är osminkad hela dagarna så det skulle inte bli så intressanta bilder och inte så snygga heller för den delen! Haha! Men jag lovar, så fort jag gör något ska jag ta några fina bilder... Och så fort jag har på mig en riktig outfit och är ute lovar jag outfit bilder!  
 
Bjuder iallafall på några härliga bilder sen jag och Anna var i Thailand förra vintern så här i vintermörkret nu, längtar tillbaka!










GENERÖST





Titta vad generösa Nelly var då! Fick med denna påse med skorna, perfekt om man ska någonstans och ska ha med kläder och skor tillexempel, och 1 månad gratis Viaplay! Nelly är en riktigt bra sida enligt mig, dom har ju nästan allt! Dessutom är det väldigt bra leverans och service! 

SUMMER DRESS



 

Jag fick även hem denna klänning idag. En gullig liten sommarklännig. Blir nog skit snygg när man är brun, men även när man är en blekfis som jag är nu, haha! Men den var iallafall på rea så den kostade 105 kronor så jag slog till bara ändå så där. Passar ju både till vardags och fest i sommar! Dock är den lite osmickrande för mina tuttar, men det kanske går och ordna med kroppstejp eller något.. Haha! 

NELLY WHITE LABEL - I LOVE




Här är de älskade skorna jag beställde från Nelly! Tyvärr hann de inte komma innan nyår vilket var synd eftersom jag som sgat gärna hade velat inviga det nya året med dom på fötterna.. Haha. Men här är dom iallafall! Bättre sent än aldrig! Men visst är dom snygga? 699 kr gick dom på! 

TVÅ PAKET HAR ANLÄNT

 
Nu har två av tre av mina paket från Nelly anlänt, ska öppna dem och prova lite så får ni se sen...! 

FÖRSLAG?

Jag sover så länge nu på lovet och sen gör jag knappt någonting om dagarna.. Haha. Så, har ni några förslag om vad jag kan blogga om? Dagens outfit? Tips? Kläder? Hit me.
 
 
 
 
Lite bilder på mig från mitt jullov....

GODMORGON

Vaknade precis upp i ett tomt hus, och inte heller mitt hus utan min pojkväns hus. Han och hans familj drog iväg till fjällen imorse och jag stannade kvar i sängen och sov ut rejält. Idag ska jag bara träna lite sen ta det lugnt... Ska äta frukost nu innan jag ringer efter skjuts hem! Kram!






TOPP


Hittade en skit snygg topp på BikBok för 249 kr som var på rea nu för 124,50 kr. Så snygg rygg, det som gör hela toppen enligt mig! Den fanns i svart oxå men tyvärr finns inte någon av färgerna i min storlek.. Synd! Kanske ska ta och beställa hem både den rosa och blåa i en storlek för stor ändå..!

SPARKLE

 
Shorts, halsband och skärp från BikBok, jacka från Lindex.
Pärlor och glittrande plagg är enligt mig riktigt snyggt just nu, speciellt till party. Hade ni på er någonting glittrande med pärlor igår när ni firade det nya året?
 
Just nu sitter jag iallafall i sängen hos min pojkvän Anton efter att vi har ätit ett stort lass med maxmat. Det blev ganska så sent igår när vi välkommnade det nya året och här sitter jag nu år 2013. Resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt och gå och lägga oss ganska så tidigt, är trots allt lite trött efter går dagen.. Haha.
 
Hoppas ni hade en bra nyårsafton och att detta året blir det bästa för er alla!

SPACE

För ett tag sedan beställde jag några toppar från Asos och en av dem var en ganska så häftig peplumtopp med spaceprint! Cool va? De andra topparna var oxå skit snygga och den korta med guld mönster på är en perfekt partytopp!




GOTT NYTT ÅR

Förlåt men jag fick inget tillfälle igår att göra ett gott nytt år-inlägg! Men här kommer det! Hoppas på ett riktigt bra år nu!

Gårkvällen var.... Ehm.. Bra. Haha. Dock massa strul så ja... Aja, det var iallafall jätte roligt till en början!