NEW IN - ODD MOLLY











Här har ni min nya fina godbit. En fin topp från Odd Molly. Jag är jätte nöjd! 900 kronor hade den kostat men just nu på Zoovillage.se är det 50% eller 60% rea på den, kommer inte riktigt ihåg, och så hade jag en rabatt på 20% också så jag fick den för strax under 400! Är även rea på ganska så mycket annat från Odd Molly och andra märken där just nu så ni vet! Kram! 

.

Det här med blogg kanske inte är något för mig ändå.. Sitter just nu i skolan och ska ha spanska. Idag står ett gympass, att hämta ut paket och en 2,5 timmars dansträning på schemat. Hoppas ni mår bra. Kram!

 

 

 

 

 

 


AIR MAX

 

 

 

 

 

Dessa Nike Air Maxi skulle inte sitta fel på min fötter nu när snön börjar smälta! Dock är de slutsålda ungefär överallt.. Hmm, eller? Jag kanske är dålig på att leta, vet inte. Haha. 

Just nu sitter jag i soffan iallafall. Har inte tränat sen i fredags och inte blev det någon träning idag heller. Orsaken? Jo jag har haft en sådan jäklig huvudvärk sen i söndags.. Hoppas bara det inte är influensan som är på väg.. 


IDEAL

Just nu sitter jag och äter lite rostade mandlar och skriver stödord, eller ja, mer stödmeningar haha, till mitt engelskatal som ska hållas imorgon. Det ska handla om reklam osv, och jag valde då att rikta in mig på det kroppsideal media skapar idag som lägger en sådan sjuk press på unga tjejer.. Jag själv känner den pressen jämt, att man måste se ut på ett visst sätt och vara smal och felfri osv, vilket jag tror att många av er också gör (?), så det kändes ganska så lätt att skriva om det, var bara att skriva utifrån en själv liksom. 
 
Man tror ju att de där smala modellerna som går på Victoria's Secret runway shows osv. är normala, hälsosamma och man tycker dom är helt perfekta. Men är dom så hälsosamma som dom kanske ser ut att vara? Lite information om VS modellernas dieter och träningsrutiner har spridits över internet och det sägs att 4 veckor innan den årliga runway showen måste de träna 4 timmar per dag, varje dag i veckan, nästan all föda som tas in ska vara i flytande form som tillexempel proteinshake osv. och de måste dricka 4 liter vatten varje dag. Dessutom, 24 timmar innan showen, gäller det att inte äta eller dricka någonting. De ska se så perfekta ut som möjligt just denna dag. Men varför på det här sättet? Ser man perfekt ut bara för att man nästan svälter sig? Varför är just det här perfekt? Jag har ingen aning om den här informationen är sann men aa, det är ju sjukt om det är det. Vad ger man egentligen för bild till alla unga tjejer som ser upp till de här supermodellerna och som så gärna vill se ut som dem. Jag skulle kunna döda för att få se ut som tillexempel Candice Swanepoel även fast jag vet om det här och vet att dom egentligen inte är hälsosamma, men varför? Candice väger mellan 50 och 55 kg och är 175 cm lång. Det är faktiskt inte hälsosamt och om vi skulle kolla hennes bmi (vet att det inte alltid stämmer men ändå) så ligger det mellan 16 och 17 och redan vid 19 anses man vara underviktig. Egentligen förstår jag mig inte på det här, att man måste se ut så för att man ska vara perfekt. Varför? Är det bara något vi fått för oss eller är det medias fel? Jadu.. Sjukt är det iallafall, och alla är faktiskt fina och helt perfekta på sina egna sätt. Jag säger inte att jag inte tycker att VS modellerna är snygga, för det tycker jag verkligen att dom är, och jag kommer nog iallafall inte än på ett tag sluta försöka tråna efter en liknande kropp bara för att jag är medveten om det här. Även fast det är svårt att ha i åtanke, tänk på att bara vara hälsosam och att må bra! Ni är fina! Kram! 
 

I NEW YOU WERE A GOAT WHEN YOU WALKED IN

 
 
 Alltså herre gud, jag kan inte sluta kolla på den här. Nog det roligaste jag sett!! Hahaha! Men aa, måste plugga nu. Ska berätta mer om det jag håller på med i ett inlägg snart..! 

LEO SNAPBACK


Åh vad jag är kär i den här kepsen! Helt perfekt ju! Jag har letat ett tag efter en cool snapback men aldrig hittat någon riktigt snygg, men nu har jag! Haha. Så snyggt med leopardprintet, den blir ju liksom så cool men samtidigt så snygg med det! Jag är egentligen ingen sån här cool brud med snapback och sneakers typ som ni nog vet men jag tycker det kan vara lite chill och snyggt så där ibland och speciellt på sommaren till jeansshorts och ett slappt linne typ! Nä men om ni hittar någonstans där man kan köpa en sån här, kommentera gärna! Jag har olyckligtvis bara hittat den på amerikanska hemsidor och då tillkommer väl massa tull och skit.. Så hojta gärna till! 

THE LATEST ON MY INSTAGRAM



Tänkte visa er några av de senaste bilderna från min instagram nu eftersom jag nästan haft mer närvaro där än här på sistone. 
 
Ja, jag har trippat runt i mina hunterstövlar och skinnjacka i slaskvädret som kommer på köpet när det börjar gå mot vår (men hellre det!!), varit lite ego med bilder på mig själv, lånat en super fin blus av Ida som kommer från barnavdelningen på Lindex (tänk vad man kan fynda där!), hängt med fina människor i Alfta, firat världens bästa syster som fyllt 18 år som då fick en liten bil, firat alla hjärtans dag i danssalen med världens finaste grupp hälsinglands dansteater, varit på järvzoo med skolan och kollat på renar och andra svenska djur, hängt med världens sötaste systerdotter Elsa och provat vikingahattar på Torgboden och såklart tränat loss rejält! 

och ja, isoldesoderqvist heter jag där för er som undrar! 

MÖNSTRADE IPHONE SKAL



Tänkte bara visa er vilka snygga iphone skal med möster JFR har medan vi ändå var inne på den hemsidan. De finns både för iPhone 4 och iPhone 5 och jag skulle vilja ha det längst upp i mitten, dock är det till för iPhone 4 och jag har en femma, men den till vänster där uppe som är till iPhone 5 skulle jag absolut också kunna tänka mig! Här kommer ni direkt till skalen! 

JFR - SPRING 2013



När jag möttes av det här när jag gick in på JFR's hemsida blev jag helt exalterad. Gud så snyggt, både jackan och skorna!! Jackan bara måste jag ha känns det nästan som. Det kommer ut om 3 veckor som ni ser, hoppas bara inte att priset är så jäkla högt på jackan för den måste bli min!! Haha. 

TIPS - LINDA HALLBERG

Jag själv vet inte mycket om sminkning och är rent ut sagt riktigt dålig på sådant som är utöver det vanliga för mig (allt utöver puder/foundation, mascara och rouge typ). Därför brukar jag kika in i bland på lite smink bloggar och en favorit är verkligen Linda Hallberg! Hon lägger ut filmer med sminkttips osv och många vanliga inlägg med bilder osv och hon är verkligen jätte duktig.
 
Tänkte visa er en video nu som hon gjorde för ganska så länge sedan men som fortfarande inte är något jag riktigt bemästrar. Det handlar om shading och highlighting! Så se och lär, jag ska så fort jag ska sminka mig idag (haha, ligger fortfarande hemma helt osminkad och ful) försöka testa lite! 
 
 
 
 

GODMORGON KÄRA LÖRDAG

Igår kväll myste jag med min Anton och vi tittade på film. Hamilton. Jag hade inte sett den förr men den var faktiskt oväntat bra! Nu ligger jag i sängen hos Anton, han och hela hans familj har åkt iväg och jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Tror jag ska upp och äta frukost snart iallafall, hungrig! Haha.

 

 

Gårdagens "godis" för min del. Gurka och mango! Mmh!


OCH ETT PAR TILL







Och ja, som rubriken lyder, ett par til klackar då! Haha. Börjar undra hur många klackar jag har nu och hur ofta jag använder dem...? Hmm.. Svar: Många och inte ofta. Men de är ju så fina!! Det är ju så snyggt med klackar så jag kan ju inte låta bli, tänk när jag behöver dom då? Haha! De här kom iallafall med posten idag också. Skit snygga de med tycker jag faktiskt! Dock, ja dock (!), får jag typ inte plats med lilltån! Den kommer verkigen inte in, fattar inte! Haha. Jag må ha en konstig och lite knölig lilltå men visste inte att den var så här konstig.. Hoppas det går och ordna det här också, ska försöka gå i dom lite så dom kanske töjer på sig lite eller något så kanske det går.. Orkar inte skicka tillbaka dem, men får se.. De kostade ju trots allt bara 129 kronor de här med så känns kanske lite ovärt att skicka tillbaka dem å behöva betala frakt och så.. Får se!

BIEL









De här godingarna kom på posten idag och ack så snygga! Lite annorlunda så där, lite klumpiga liksom, men så snygga de kommer vara i sommar med en vit, kort, fladdrig klänning typ! Dock så klämmer de som tusan på lilltån vilket är enormt synd... Men tror det ska gå och gå ut dom, brukar bara lite svårt att få i foten riktigt i ett par pumps från början. Hoppas det ordnar sig för snygg var dom och dessutom väldigt sköna och lätta att gå i bortsett från det där med lilltån! 129 kronor fick jag ge för dem när Members hade en kampanj för Nelly Shoes, men annars finns de på Nellys hemsida just nu för 199 kr, ordinare pris 399 kronor, och även i svart!

THAT WAS SOMETHING I NEEDED





Här är min sminkväska för tillfället och den passar faktiskt perfekt! Får precis plats med allt mitt smink med till och med lite nödvändigt utrymme kvar. Haha. Jag tycker det är så praktiskt när sminkväskan är genomskilnig så man kan se vart allt är och så. Så det gillar jag, och dessutom tycker jag den är cool! 39 kronor på H&M. Kap! 

M

Hämtar ut paket nu... Visar er sen!! Från Members som ni ser. Spännande, haha.

Jag sitter iallafall i bilen nu och ska köpa pizza och ta hem och sen bara ta det lugnt. Skönt, äntligen helg! Idag har jag varit på gymmet iallafall och vart ute på 1,5 timmesprommis med mor min. Härligt!

 


ODD MOLLY



Hej där! Jag har precis kommit hem från dansträningen och sitter och äter lite rostade mandlar nu. Gott! Jag måste alldeles snart hoppa in i duschen men tänkte först bara visa er lite fint från Odd Molly. Jag själv äger ingenting där ifrån då jag tycker det är lite dyrt med tanke på att man bara får ett studiebidrag på 1050 kronor varje månad och en topp kostar mer än det så... Men.. Jag tror jag ska försöka införskaffa mig en snart.. Kanske nu på en gång.. Haha. Den i mitten längst ner och den till vänster längst ner är jag helt kär i.. Jag har faktiskt en rabattkod på Zoovillage (där ni bland annat kan hitta Odd Molly men även många, många andra märken) på 20% så kanske ska slå till nu då..? Den i mitten där nere som jag pratade om kostar faktiskt då "bara" 1000 kronor med rabatten... Hmmm.. Haha. Men aa, de här ovan finns som sagt att hitta på bland annat Zoovillage! 

NJUTER AV LIVET - OMGIVEN AV KÄRLEK

Sitter i skolan nu och har precis haft lunch. Väntar bara på att näst sista lektionen ska börja nu vilket är ledarskap & organisation. Haha, inte världens roligaste ämne men...

Slutar 20 över 2 idag, efter det ska jag hem och klockan 5 är det dansträning i 2,5 timmar som väntar.. Ska försöka slänga ihop lite inlägg när jag kommer hem innan jag åker iväg, men lovar inget... Haha!

 




ROYS

Har nu ätit en god toast på Roys och till efterrätt delade jag och Ida på en diam muffins! Tjock... Haha! Nu sitter vi iallafall på bussen och ska snart börja röra oss mot heden. Ikväll ska jag försöka somna i tid. Hur det går återstår att se... Haha.




PINK TOP

Nu ska jag iväg på Roys med Ida och sen vidare till heden för att kolla på estet ettornas saga! Trevligt, är förväntansfull!

Jag tog på mig en topp som är Idas, jätte gullig!




IN MY NEW HAT

Hallå där och god kväll, eller god natt kanske man säger snart? Haha. Jag ska precis lägga mig till sängs och sova, är super trött men fastnade på något konstigt sätt vid mobilen som vanligt ändå. Haha. Onsdag imorgon, snart är skolveckan över, sedan är det bara en enda vecka kvar innan lov. Hur skönt är inte det! Så stå på er nu sista 1,5 veckan! Kram!


TVÅ FAVORITER

Hej där! Jag har gått snabbt från 5-10 inlägg per dag till 1-3... Inte så bra kanske.. Eller? Haha. Nu står jag iallafall i hallen och väntar på att Anton ska plocka upp mig så vi kan åka hem till han sova. Kikade lite på mina klackar precis och tänkte bara visa er två av mina favoriter. De här två och tre andra får bli de absoluta favoriterna. Visar er de andra någon annan dag!


SÖTA BLUSAR



Nu ska jag iväg på dansträning. Tänkte bara visa er lite söta toppar som finns på Bubbleroom nu. Jag själv ska nog beställa hem den första och sista på översta raden! Alla finns som sagt att hitta på bubbleroom.se, kika in vettja! 

REDO FÖR TRÄNING

Springtights från Nike, skor från Reebok, linne och sportbh från H&M

Nu ska jag ta en prommis till sporthallen och köra ett pass inne på gymmet! Vad det blir för pass återstår att se.. Kondition och ben kanske det blir.. Eller kondition och mage/rygg... Haha, kan inte riktigt bestämma mig! Mycket kondition ska jag i alla fall pina mig igenom idag! Men ja.. Hur mår ni idag då? (vad roligt det vore om någon svarar! haha) Själv mår jag ganska så hyggligt faktiskt. Lite slö i kroppen och huvudet kanske efter den hårda starten på nya veckan men ja! Men tillräckligt bra så att det blir ett hårt gympass mår jag iallafall!

REEBOK REALFLEX FUSION







Det var rea på Intersport idag så jag åkte ner på stan med mamma efter skolan och tittade på skor. Jag har länge suktat efter Nike's free run 3 men nu hittade jag de här från Reebok som det var 50% på så de kostade endast 500 kr! Var bara tvungen att slå till och det bästa var ju att jag fick dom av mamma, haha! 
 
De är anpassade för att man ska få en barfota känsla och för att hjälpa fötterna att kunna röra sig lättare och än så länge (hehe, har haft på mig dom här hemma i 5 minuter men ändå) så tycker jag att dom är jätte sköna! Ska inviga dom snart när jag ska till gymmet, tror faktiskt att jag ska ta tummen och röven och springa på löpbandet ett tag ikväll. Så länge jag orkar, eller orkar gör man väl, men så länge jag inte håller på och dör av utråkning, haha. Tycker det är så tråkigt att göra samma sak länge och tröttnar snabbt men aa.. Bara att bita ihop! 

BLUE BLUE BLUE


Snälla gud kan det bli sommar nu? Vill kunna trippa runt i en gulligt liten kjol, ha bara fötter, armar och ben. Usch för detta ruggiga kalla, gråa, tråkiga väder. Kjolen ovan köpte jag på Såfin i våras tror jag för endast 139 kr, men Vila är den ifrån tror jag... Så fint med blått tycket jag och jag skulle deffinitivt matcha den med något vitt eller beiget upptill iallafall.. 

ARCTIC FROST



Nu har jag målat naglarna med en fin pärlemor färg från Isadora! Jag har jätte fula nagelband och vissa naglar är bra nog mycket kortare än fingret tillochmed så ja.. Skit fula rent ut sagt, men lacket var fint! Enkelt sådär. Men har någon något tips på att få fräsha, starka naglar eller? Dela gärna med er! 

BLACK AND WHITE



Satt och kikade igenom gamla bilder från min system kamera och hittade bland annat de här två. Höga svarta jeans med en vit skjorta lite instoppad och knäppt ända upp känns alltid rätt.. Snyggast till är ju en stram knut högt upp på huvudet och kanske lite rosa aktiga läppar. Eller vad tycker ni? 

MEDAN JAG ÄNDÅ VAR IGÅNG....

Medan jag ändå var igång och beställde från H&M klickade jag hem de här små välbehövliga sakerna oxå. En eyeliner, ett beigeaktigt läppglans (jag brukar inte gilla läppglans med ska testa, tyckte färgen såg bra ut, och det kostade i och för sig bara 10 kronor typ, haha) och en liten sminkväska eftersom min så tragiskt gick sönder förra helgen (får ha den här tills vidare iallafall).. 
 
Nu sitter jag hemma helt död typ.. Vet inte varför, gjorde ingenting igår, kikade på film med min Anton bara och somnade i skaplig tid (runt klockan 1 kanske), men har ont i huvudet och är super trött.. Man kanske bara blir så helt enkelt efter en tuff vecka i skolan.. Haha. Nu ska jag iallafall måla mina naglar och dona lite.. Kanske ska börja kolla på en serie också som jag inte följ förut, The Vampire Diaries. Vad tycker ni om den? Jag har sett några avsnitt på tvn så där lite då och då men aldrig följt det på riktigt och mina kompisar Frida och Sanna har sagt ett tag att jag borde börja kolla på den så jag kanske ska göra det nu.. Eller? Är den bra?

KÖPET ÄR KLART

 
Såg nu när jag gick in på mailen att jag fått 25 % rabatt på valfri vara på H&M för deras hemsida har varit lite knas på sistone. Så jag gick genast in och beställde den här godingen som egentligen kostar 400 men så fick jag den för 300 då! 
 
Erbjudandet gäller endast till imorgon så om du är medlem på h&m, gå in och kika på mailen! 

MULTI VITAMIN GLOSS

 
Jag snubblade över det här vitamin glosset från Isadora när jag kikade runt på lite smink. Det till vänster tycker jag är finast och det heter Almond. Det till höger är lite mer rosa som ni ser och heter Lychee. De ska tydligen vara bra för läpparna och vårda dem med vitamin A, C, E och Q10. Någon som testat dessa som vet om de är bra?

KALLT.....


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

Glad alla hjärtans dag mina vänner! Imorse väckte Anton mig med frukost på sängen och med rosor och chokladhjärtan! Hihi gullig. Just nu är jag på väg till dansträningen och har med mig min nya shaker som jag fick av mamma som en liten alla hjärtans dag present idag! Fin va? Rosa, liten och söt! Haha!


SO SILVER





Idag på stan tog jag tummen ur röven och köpte ett silverschampo! Jag har ungefär slutat med balsammetoden då jag inte orkar hålla på och ta med mina balsam till Anton och så, så när jag ska duscha där blir det jämt att jag duschar med schampo. Så nu, för ett tag iallfall, tänkte jag köra på silverschampo. Jag tycker mitt hår är för mycket åt orange-hållet och för varmt och jag vill få en kallare nyans så hoppas detta hjälper lite. Körde på Matrix So Silver! Bra? Dåligt? Någon som vet? Jag hade det förut men det var så himla länge sen så kommer knappt ihåg hur det blev... Kan återkomma med utvärdering efter jag använt det ett tag om ni vill!

PINK CUPCAKES











Jag har nu jobbat och stått i sen jag kom hem och äntligen är de klara! Gulliga och rosa blev de självklart. Hihi. Dock smakade de lite bakpulver och vet inte riktigt vad det beror på... Hoppas min klass kan äta dom imorgon ändå, fina är det ju i alla fall! Nu måste jag verkligen plugga eftersom jag har prov i ledarskap & organisation imorgon.. Dock vet jag inte hur det blir med det, måste (ja, jag måste! haha) kolla på det nya avsnittet av Pretty Little Liars också som kom idag!! Haha. 
 
Här hittar ni receptet!

FINT ATT VÄRMA HUVUDET MED

Nu är jag hemma i Bollnäs efter en hel dag med alla djuren på Järvzoo! Haha! Det var varit en mysig dag men ganska så kallt.. Ska bli skönt att få komma hem nu men dock kommer kvällen fyllas med plugg.. Ska baka ett par fina muffins oxå! Hoppas de blir bra!

Visar er en mysig fin mössa jag hittade på Intersport alldeles nyss!

 

 


DERMAROLLER


Ni har nog hört talats om de här Dermaroller produkterna som blivit en stor hit nu? Om inte så ska jag berätta lite kort fattat vad det är. Det är en hudroller man kan använda både på kroppen och i ansiktet för att återställa och minska hudskador och problem. Det funkar på tillexempel bristingar, ärr, celluliter, rynkor, pigmentfläckar m.m. Det ska även hjälpa mot finnar har jag för mig! Allt det här kan tydligen denna produkt åstakomma pga att nålarna som man då rullar på huden "stimulerar både hudens kollagenproduktion och återskapandet av nya hudceller" vilket då betyder att man ungefär lurar huden att producera nya fräsha hudceller. Jag har ett ganska så stort ärr i pannan som jag verkligen inte trivs med och det känns som om det här faktiskt skulle kunna funka. Jag tror att den även skulle kunna funka någorlunda till att bara använda i anstiket "bara ändå" för att få en finare och bättre hy. Tror jag ska köpa en men jag undrar då bara en sak.. Det finns ju massor av olika nu av olika märken och är det då dumt att köpa en lite billigare, tillexempel en Skinroller för ett rea pris på 379 (översta bilden) istället för en Amazingroller för ungeför 800 kr (nedersta bilden)? Spelar det någon roll? Är det någon som har någon erfarenhet av någon sådana här "dermarollers", kommentera gärna! 

PLÅNBÖCKER

 


Tänkte bara visa er fem snygga plånböcker från Marc by Marc Jacobs. Jag är i stort behov av en ny plånbok och jag tycker Marc Jacobs ger jätte snygga plånböcker och väskor. Min som jag har nu är en Thailands kopia på en Mulberry (haha), och den har gått sönder lite här och var, alltså väldigt dålig kvalité. Kanske skulle invistera en lite dyrare då som t.ex. Marc Jacobs? Snygga iallfall! 

FETTISDAGEN

En dag jag verkligen tycker om är fettisdagen!! Haha. Man får semla i skolan, semla (!!), älskar semlor!! Haha. Och dessutom kanske man får semla hemma. Mmmh. Idag får man njuta! En dag om året får man iallafall, vilket gäller alla! Eller tycker inte ni det?

Dock blir det hårdträning idag för mig. Först ett gympass sen dansträning!


BUSUNGARNA











Världens sötaste ungar är här och sover över idag. Mina små goungar! De börjar ju bli så stora båda två! Haha. Helt underbara är de båda två. Adele, världens sötaste och snällaste unge, och Elsa världens finaste och goaste lilla tjej. Och det Adele sitter i är faktiskt en så kallad bumbo och ingen potta som det kan se ut som! Haha! 
 
Nu sitter jag iallafall vid köksbordet, ganska så slut efter kvällens träning. Det blev ett snabbt gympass med fokus på mage och sedan blev det en timmes spinning. Passet blev lite sämre än vanligt för mig då jag väldigt snabbt fick enn väldig mjölksyra i benen hela tiden så jag kunde aldrig få upp pulsen riktigt.. Någon som vet vad det kan bero på? Men visst låg pulsen högt där några gånger, det går ju inte att undankomma! Helt blöt av svett var jag iallafall så det bara rann i ansiktet, haha! Nu ska jag gå och duscha lite snabbt iallafall och sen kolla vad jag ska ha på mig imorgon.. Fasen vad det är svårt varenda kväll.. Jag är ju iallafall lite smart så jag brukar välja kläderna dagen innan på kvällen för annars står jag och försöker hitta nå kläder att ha på mig i 45 minuter så jag knappt hinner göra mig i ordning! Haha. 

EN GOD MIDDAG











Jag och anton åt ju som sagt "exotisk planka" hos mig igår, hur gott som helst! Hur lätt som helst också ju! Bara att köpa färdig potatissallad, skinka, kalkon, rostbiff och lite frukt! Haha. Lätt en av mina favvo maträtter. Det får nog dela första platsen med kyckling, kroketter och bea... Mmmmh. Haha! 
 
Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan. Jag ska snart iväg och gymma lite innan ett spinningpass står på schemat. Där efter ett skönt release-pass! Har ganska så ont i huvudet och är trött så jag är inte så taggad men, hoppas det går över. Ska försöka hinna med lite plugg innan också... Haha fullt upp här..

WHEN THE WEEKEND ENDS

Hej! Jag är hos Anton nu efter en fullspäckad dag. Vi åt exotiskt planka och myste hemma hos mig efter jag dansat klart och sen åkte vi förbi på Ica och köpte lite gotta innan vi åkte till honom. Jag glömde kameran hemma och jag som hade knäppt lite bilder på våran fina middag tänkte lägga in dem på datorn och visa er när jag kom hit till Anton men.. Jag får ge er några mobilbilder från helgen än så länge då!

 

 

 


LUNARECLIPSE

Jag har hela tiden velat ha ett par rosa Nike free run 3 och tänkt och köpa dem länge, men nu när jag satt och kikade runt hittade jag de här och de var minst lika snygga! Vet inte om jag kanske hellre vill ha de här nu.. Hmm.. Haha. Vet att de har olika funktioner osv. men det bryr jag mig inte så himla mycket om, vill mest ha ett par snygga! Haha. Ska ju liksom bara ha dem för att gymma i, springa på springband och ha inneidrott i typ!

Vilja tycker ni är snyggast? Free run 3 eller de här som heter Lunareclipse+ 2?


BOWLING

Ikväll har vi firat min syster Elin som fyller 16 år idag med god middag, fika och bowling! Självklart var jag sämst av alla på bowlingen, men vad gör det! Haha.

Nu ligger jag på sängen med Anton och tittar på QX-gaygalan! Är super trött och skulle kunna somna redan nu men ska nog försöka hålla mig vaken lite till iallafall, haha.

 

 

 


BÄ BÄ VITA LAMM

 

Åh jag dör! Kolla vad vi fick på besök nu! Ett litet vitt flasklamm som föddes igår!


  

 

 


GODMORGON!

Nu är jag på väg hem från Anton efter att ha spenderat natten där. Jag ska hem nu och dona lite sen vidare till sporthallen för att dansa! Klockan 13:30 och 14:30 kommer vi dansa två olika shower idag. Även imorgon kommer vi dansa! Klockan 13:15 och 14:30 är det samma som idag men 16:00 är det ytterligare en annan show! Kom och titta vettja!

Min frukost hos Anton imorse! Apelsinjuice som Antons mamma gjorde till mig, hur god som helst (!), och hårdmackor med skinka och ost, mmmh!


FRUKTIGT



Ikväll ska jag äta exotiskt planka, helt själv.. Haha. Mamma och Lennart är borta på middag hos några kompisar så jag fick önska vad jag ville äta ikväll eftersom det bara skulle bli jag hemma. Jag som då hade pratat om exotiskt planka samma dag och om hur gott det är och om hur länge sen det var jag åt det ville självklart äta det! Haha. Tänkte då att Anton kunde äta med mig och så då, men det gick då inte för han skulle spela match... Så nu sitter jag själv hemma och ska göra iordning all frukt och så har jag potatissallad, rostbiff, skinka och kalkon. Mmmmh, gott. Men känns lite mobbad att äta en sådan mat som exotiskt planka och göra iordning värsta fint med massor av frukt osv när jag bara är själv.. Haha. Jaja! Gott ska det bli, visar er sen! 

MY "EVERY DAY" MAKE UP



Här är mitt smink som jag använder varenda dag. Använder i stortsätt samma smink till vardags och fest kanske lägger på lite ögonskugga bara, men här är allt som finns i min sminkväska iallafall! 
 
En återfuktande kräm från Neutrogena, concealer från Viva la Diva (haha, den funkar faktiskt nästan lika bra som Make Up Store´s tycker jag!), puder, rouge/solpuder och "finish"puder från bareMinerals, Mascara från Maybelline New York ("The Colossal Volume Express, Cat Eyes"), ögonfransböjare från Dollarstore (brukar köpa från h&m men de från Dollar är banne mig nästan bättre! haha), ögonbrynspenna från h&m och borstar från bareMinerals! 
 
Jag är ingen person som precis tycker om att köpa smink och tycker det bara är jätte jobbigt att behöva lägga pengar på, haha. Vill ha allt och shoppa för ju! Haha. Jag brukar alltid köpa det billigaste och bara det jag verkligen behöver. Sminket från bareMinerals är väl det enda jag lagt lite extra pengar på (450 kronor kostar ett puder där ifrån). Har alltid annars köpt en foundation för 149 kronor typ men känner nu att det är värt att lägga några hundra till på bareMinerals smink för det är ju mycket bättre än en billig foundation som bara kladdar i ansiktet och ger dig dålig hy! Jag använder även bara det nu för basen i ansiktet, concealern från Viva la Diva använder jag väldigt sällan och bara om det är något som är lite svårt att täcka med pudret från bareMinerals, men det mesta (eller ja, i stort sätt allt) går faktiskt jätte bra att täcka med pudret! 

ALLTID I MIN VÄSKA

 
Här är sju saker som jag alltid, alltid har med mig i väskan. Body mist, torrschampo, deo, body spray (bodylotion fast i sprayform), sminkväska, mina solglasögon från Ray-Ban och plånbok! Det är liksom sju självklara "ha med" saker för mig när jag ska någonstans, haha. 

Tänkte visa senare vad jag har i min sminkväska och där med det sminket jag använder varje dag! Men först ska jag ta en dusch! Var och gymmade en sväng efter jag slutade skolan och nu sitter jag här och tänker på hur gärna jag vill gå runt i den första outfiten med kjolen (den med linnet och klackarna), som jag publicerade för en stund sen, just nu! Vill ha sommar, kunna ha bara fötter, bara ben, bara armar och bara axlar utan att frysa stjärten av mig (haha). Och gud så jag längtar tills vi ska åka till Frankrike! Är så nyfiken om vårt hus vi hyrt är så fint i verkligheten som på bilderna! Haha. 

LEO PANTS






Tänkte bara visa er ett par favoritbyxor jag äger. Jeans med leopard print! Köpte de på H&M i somras och har många gånger varit lite tveksam på dem och inte riktigt veta hur jag ska matcha dem osv men nu har jag bestämt mig och jag tycker de är riktigt coola! De är speciella och ett roligare alternativ till vanliga jeans. Men ibland kanske man som sagt tycker att de är lite svåra att matcha och då tänkte jag bara berätta/visa hur jag brukar matcha dem! Jag brukar oftast köra på en vit topp till dem vilket jag tycker blir fräshast och fint, men det är nog absolut finast i vår/sommar med en fin vit topp och ett par ballerina faktiskt!
 
Så ungefär så här brukar jag matcha jeansen, med en peplumtopp eller liknande! 




2 WAYS 2 MATCH - SKIRT



Tänkte visa er två fina sätt att matcha en fin, liten gullig kjol. En outfit till finare tillfällen och en till lite mer vardags tillfällen. Jag skulle nog trivas mest i den högst upp! Vilken skulle ni välja helst? Kjolen är från Bikbok, linnet från Vila, t-shirten från Weekday, klackarna från Nelly White Label och så skorna från Converse! 

HEJ

Hej tänkte bara kika in och säga hej! Idag har jag gått i skolan, haft matteprov, haft en 2,5 timmars lång dansträning, druckit världens godaste proteinshake, och nu är jag på väg till Anton för att spendera natten där. Imorgon är det äntligen fredag och hela helgen kommer innehålla massor av dans och lite mer dans. Roligt!




KASS

Mitt bloggande är kasst, JAG VET. Jag går i skolan, kommer hem, äter mat, åker och tränar sen åker jag till Anton eller så kommer han hit. Och den lilla tiden som vi har tillsammans då innan vi ska sova vill jag ju spendera med honom. Plus är det plugg som behövs ganska så ofta också. Därför kommer bloggen lite i kläm ibland. Vissa dagar gör jag upp åt 10 inlägg och ibland 1-2. Kanske ska spara några inlägg den där dagen med 10 stycken då till sådana dagar då jag inte har något speciellt att blogga om..? Haha, smart! Men har något ni tycker om extra mycket, kommentera! Så kan vet vad jag bör blogga om när jag inte har något speciellt..!

DAGENS MIDDAG





Här är dagens middag i form av havrekli pannkakor med vanilj kesella, mango och jordgubbar på! Gott gott! Var lite vetemjöl i också för det funkar inte riktigt med bara havrekli, men nyttigare än vanliga pannkakor är det iallafall! Nu ska jag plugga lite matte och sen duscha... Matteprov imorgon men jag har aldrig riktigt pluggat till ett matteprov, brukar gå bra ändå, men ska väl försöka göra det lite nu för att ligga på den säkra sidan!

PURPLE (BLUE) RAIN

Hej där! Nu håller jag på och pluggar, eller ja, mest tittar på massa annat. Haha. Blir väl inte så mycket plugg när man gör det på datorn men försöker väl skriva ett A4 om min vecka på spanska men det går inte så bra. Hej google översätt! Haha. Drömmer mig bort till sommaren istället och längtar tills jag kan ha mina BLÅA klackar, som förövrigt är lila på bilderna nedan pga. inställningar i kameran... 
 




 
 

RAY BAN - BUDGETALTERNATIV

Tänkte bara tipsa om några budgetalternativ till mina tre Ray-Ban tre favoriter (även modellen "Erika" är riktigt snygga men hittade inga budgetalternativ till dem) Aviator, Wayfarer och Clubmaster! Budgetalternativen kostar runt 100-200 kronor medan de från Ray-Ban kostar över tusen!

FÄRGSPRAKANDE

Hej! Sitter på sporthallen nu och väntar på skjuts. Har precis kört ett (lite slöigt) gym pass och ska hem och äta nu och sen dra på dansträning. I helgen ska vi nämligen dansa på handbollsmatcher (eller före, halvlek och efter). Kommer känna mig som en cheerleader! Haha!


NELLY SHOES PÅ MEMBERS



Jag måste bara tipsa er om att Nelly Shoes finns på Members nu, ni vet sidan jag tipsade om förut? Det finns jätte många snygga klackar och alla för 129 kronor!! Här kommer ni direkt till kampanjen. Själv ska jag nog klicka hem två klackar från den kampanjen nu och en klänning från Elise Ryan som det är 60 % på nu också. Grym sida! En liknande sådan här sida är Campadre också. Tips! 

SLUTKÖRD

Sitter på sporthallen nu och väntar på Anton helt slutkörd efter som sagt ett armpass, ett spinningpass och deep stretch. Körde armar ganska så hårt först så när jag satte mig på spinningcykeln så höll armarna bara på och skaka första kvarten! Sjukt drygt, haha! Men ja, efter spinningen var jag helt skyblöt av svett. Aldrig svettas så mycket tror jag, bara rann ner i ögonen på mig! Haha, fräscht! Deep stretchen var däremot inte så svettig, bara väldigt skönt. Är så skönt att få varva ner och dra ut musklerna så länge efter ett hårt träningspass. Och för mig som dansare är det väldigt bra och viktigt att stretcha mycket, vilket jag själv ofta glömmer bort att göra på egen hand! Perfekt att det här passet finns då!


 


TRÄNING PÅ GÅNG

Hej! Nu ska jag iväg och gymma lite innan ett spinningpass och sen ett realesepass står på schemat! Hoppas bara det går bra att spinna nu med min höftböjare som jag haft ont i..! Dålig uppdatering idag på grund av dåligt med tid över, helt fullt upp, och nu kommer jag spendera ungefär 2,5 timmar på gymmet. Får se om jag uppdaterar mer senare, håll utkik!

 

 


LA GARDE-FREINET





Jag tänkte bara visa er vårt hus vi har hyrt i Frankrike i sommar! Det ser riktigt fint ut och hoppas bara det är lika fint i verkligheten! På midsommardagen flyger vi dit, till Franska Rivieran till en by som heter La Garde-Freinet 20 kilometer från St Tropez, och blir borta i en vecka! Det ska bli helt underbart!! 

DETAILS OF MY HOME






 
Jag tänkte att jag skulle visa er lite detaljer från mitt hem hos mamma, eller iallafall vårt vardagsrum, nu när jag ändå varit inne på det tidigare idag.
 
Nu sitter jag hos Anton och vi äter tekakor med smält ost på, sååå gott! Haha. På helgerna får jag faktiskt ibland tillåta mig själv att vara lite onyttig men nu när veckan kommer blir det hårdträning! Är nästan riktigt taggad för en gångs skull! När det gäller styrka ska jag rikta in mig mycket på armar och lite mage men som vanligt, mest kondition! Imorgon står ett armpass på gymmet, en timmes spinning och ett realese-pass på schemat!

SOMMAR VS "VINTER"







Slängde ihop två outfits med samma topp och samma skor fast för två olika årstider. För den årstid vi är i nu, vintertid snart vår (dock för lite varmare vinterdagar), och så en för sommartider. Är samma topp och samma skor som sagt men matchade på två olika sätt till två olika klimat. Så, som på första bilderna skulle jag nog matcha linnet på sommaren, å så på de sista på "vintern". Vilken av outfitsen skulle ni trivas bäst i tror ni?
 
Tycker ni jag ska göra mer sådana här? Tips hur man kan matcha osv? Kommentera bara så lovar jag att det kommer dyka upp lite då och då! 
 
Föresten, linnet är från Bikbok, shortsen från Levi's, jackan från Jofama by Kenza, jeansen från Dr.denim och så skorna från converse då! 

TOP MODEL SVERIGE


Nu ska jag ta och titta på Top Model Sverige, både avsnitt 1 och 2, har inte hunnit sett någon av dem! Spännande! Vad tycker ni än så länge då? Någon favorit redan? Ett annat program som börjar nu i veckan som jag bara måste se är ju Maria & Mindy! Haha! Åh så underbara de är, ska sitta bänkad framför tvn när det har premiär på tisdag klockan 9! Haha. 

LATEST INSTAGRAM MOMENTS



@isoldesoderqvist

Ja jag älskar mina blåa pumps, jag älskar att mysa med min Anton, jag tycker om att hänga i danssalen, jag älskar mina svarta pumps också såklart, jag älskar även min Anton och speciellt när han är så här glad och fin, jag tycker det är fint att göra fläta runt en munk, jag tycker ännu mer om att hänga i danssalen med min Clara, jag tycker om en pastellig fin färg på jeans, jag tycker om att hänga på gymmet och köra hårt, jag tycker ibland om att klä mig helt svart, jag älskar två små trollungar vid namn Adele och Elsa och jag tycker om att träna lite till. 
 

VÅR GLASALTAN








Här är den, vår altan som jag lovade att visa. Jag älskar att bara kunna sitta här ute om dagarna och fika eller äta middag och bara sitta och umgås på sommarkvällarna. Den blir väldigt lätt varm också av att solen ligger på hela dagen så på somrarna blir det en riktig bastu där inne men då får man bara öppna en av de alla fönstrerna lite så är det jätte skönt att sitta där! Det är nog det här som jag älskar mest med vårt hus. Resten av huset är inget speciellt så det behöver jag nog inte visa.. Eller skulle ni gärna vilja se det? 

"SMORRE" EFTER TRÄNING





Sittter ute på vår inglasade altan nu och dicker en smoothie efter dansträning. Det är jätte varmt och skönt här inne med bara solen som gjort allt jobb, underbart! Glasaltanen tycker jag mest om med vårt hus! Ska visa er den snart! 
 
Ni kanske undrar varför jag skrivit smorre i rubriken istället för smoothie och då är det så här.. Jag är en tjej som kommer på slangord till ungefär allt! Haha. "Ska vi gå ner på starren?" "Det är lurre nu" "Åh vad gott med glarre" "Ska vi ta burren?" "Dricker en prottesmorre jag" osv. haha ja ni förstår... Det går bara inte att sluta och jag, Ida och Frida håller på så här jämt nu, snart finns det nog inte ett enda ord vi säger normalt.. Haha! 

GODMORGON FINA SÖNDAG

Hej där, och godmorgon! Jag har precis gjort iordning en smoothie på det ni ser här nedan och snart ska jag dra iväg till danssalen. Framför mig väntar då 1,5 timmes koreografering med Clara och sen 1,5 timmes dansträning med vår grupp som vi har tillsammans. Synd att det är så fint väder bara idag när man kommer vara instängd i en danssal hela dagen.. Men jaja, jag klagar inte! 




MELLO




Jacka från Jofama by Kenza, halsduk från Ginatricot, glasögon från Ray-Ban, jeans från Dr.Denim och skor från Scorett. 

Så här såg jag ut på stan idag! Dock kanske inte så sur som jag ser ut på den första bilden men.. Haha! Efter att affärerna stängde vid klockan tre gick jag och Ida och kollade på Antons innebandymatch. Tyvärr förlorade dom ganska så stort men vad gör det.. Haha. Nu är jag och Anton hemma hos mig och har laddat upp med popcorn, nötter och mango, för ikväll är det melodifestivalen som gäller! Haha! 

JEANSSHORTSFROSSA







Bilden längst ner uppifrån från vänster: Carlings (tror jag), de randiga h&m, de rosa h&m, de svarta h&m, h&m igen (haha många h&m), de slitna modekungen, de ljusa Levi's, Bikbok, Lev's och de sista Bikbok! 

Eftersom jag inte är en vintertjej så fortsätter jag på spåret och visar lite sommarkläder så tänkte visa er mina favorit jeansshorts nu. Jag är verkligen en sådan tjej som älskar jeansshorts, speciellt höga och lite vintage aktiga. Den här sommaren har jag lovat mig själv att börja använda lite mer klänningar och kjolar också, men annars är jag verkligen en jeansshortsbrud! 

PÅ STAN

Hej! Är på stan nu, ni får se hela dagens outfit senare! Kram


SUMMER DAY?





Åh, nu när det är så här fint väder önskar man ju bara att det vore sommar istället för vinter men fortfarande att det skulle vara så här klart och fint. Blir så sugen på att gå runt i shorts när solen lyser så här fint så slängde ihop en sommaroutfit lite snabbt. Så här skulle jag alltså vilja gå runt idag om vi var ungefär 6 månader in på året...

GODMORGON

Godmorgon, vilket fint väder det är idag, och jag som sovit till nu! Haha. Myser runt lite hos Anton nu och ska snart klä på mig och åka hem. Senare ska jag nog ner på stan och kika lite, fick ett tips om att det fanns en liknande pälsjacka som jag vill ha på Såfin som det var rea på så hoppas den finns kvar!


GULT ÄR FINT







Åh jag älskar gult. Speciellt sån här pastellig gul! Ni vet den blåa blusen jag fick hem från h&m för inte så länge sedan? (här hittar ni den annars). Jag tyckte den var så himla fin och perfekt så jag var bara tvungen att beställa den i en annan färg! Skulle kunna beställt den i alla färger som fanns (den finns i jätte många färger!) om jag hade råd, men det fick bli en fin pastellgul den här gången!

En grej som dock var lite konstig var att jag hade beställt den i strl 36 och när jag får den så står det 36 på "prislappen" men på den insydda lappen i nacken står det 38... Så hur tänkte de då? Troligtvis är det någon som märkt den med fel prislapp och sen bara tittat på den när de skulle packa varorna och missat att det faktiskt står 38 på den egentligen.. Men jaja! Det var inte så stor skillnad på dem i storleken så 38 får blir bra! 

DAGENS "VILL HA"



Idag är mina största "vill ha" en mysig pälsjacka, ett fint datorfodral från Marc Jacobs, en cool dödskallescarf, ett fint simpelt armband, en jacka/kavaj med massor av pärlor och fint på och ett par slitna boyfriendfit jeans! Jag känner hur suget efter allt det här nu bara blir större och större ju mer jag kollar på bilden ovan (haha)... Åååh så snyggt! Allt det här skulle jag vilja gå runt med nu... Snälla tomten.. Nä just ja, det var jul nyss... Snälla... mamma? Nej, skulle inte tro det.. Haha! 

FRÅGA - KATEGORIER?

Jag tänkte bara fråga er bloggläsare, tycker ni jag borde skaffa några kategorier för speciefika inlägg eller går det bra med allt under kategorin "allmänt"? Tänkte om jag kanske skulle ha en kategori för det jag shoppar iallafall, typ som "nytt in" eller "Isolde shoppar". Eller vad tycker ni? Behöver jag göra några kategorier? Och vad för kategorier tycker ni är nödvändiga i så fall? 

EN TILL PEPLUMTOPP RIKARE







En till peplumtopp till samlingen. Haha nädå, men den här fina toppen var med i paketet från h&m idag också. Enkel men fin. 
 
Nu sitter jag hos Anton och vi har varit och handlat godis (fan, haha) och ramlösa. Det blir myskväll för hela slanten alltså. Har ni något tips på någon bra film kommentera gärna! Helst komedi eller typ komedi/romantik! Skulle vara schysst, så kan jag tipsa om några av mina favoritfilmer någon annan dag! Deal? Haha. 

IDAG ÅKTE RAYSEN PÅ




Idag i det fina vädret åkte självklart mina Ray-Ban Aviator på! Älskar dem och de var helt klart värt en liten dyrare peng. Jag köpte dem på Synsam i Bollnäs i somras för 1500 kronor men här kan du få dem för "bara" 1149 kronor! De är så snygga och helt perfekta på, rekomenderas verkligen och jag säger bara: det är värt pengarna! 

GRÖNA FAVVISAR



Tänkte bara visa er ett par av mina favoritbyxor när det inte gäller svarta jeans då som jag annars mest trivs i. De är från Ginatricot och de är verkligen perfekta! Tajta och perfekt långa (eller korta, haha) i benen med dragkedjor på insidan längst ner. Ja, verkligen ett par favvisar! 


PÅFYLLNING I TRÄNINGSGARDEROBEN











Bland annat det här fick jag hem i paketet från h&m idag, lite snygga och färgglada träningskläder! Nu ska jag banne mig komma igång med träningen rejält igen. Har tagit det lite lugnt den här veckan först pågrundav att jag hade ont i höftböjaren och sen för att jag varit förkyld och är fortfarande. Men nästa vecka hoppas jag på en fullspäckad träningsvecka! Och nu med lite nya och fräsha träningskläder kändes det genast lite roligare. Haha. Visar er det andra som jag fick i paketet idag lite senare! 

SERIE TIPS

Jag tänkte bara tipsa om en serie som ni nog sett mig skrivit om några gånger, vilken är Pretty Little Liars! Jag tycker den serien är verkligen jätte bra och väldigt spännande. Ibland blir man ju nästan lite rädd också... Haha! Det handlar iallafall om fyra tjejer och deras kompis Alison försvann spårlöst men ett år senare hittade man henne död. Efter att man hittat kroppen så börjar tjejerna få massa konstiga sms från en som kallar sig "A" och det ena och det andra händer medan de försöker ta reda på vem som mördat Alison. Ett tips till iallafall alla tjejer! Haha.

Ett annat tips är självklart Gossip Girl! Världens bästa Serie och den är verkligen något jag rekomenderar för alla tjejer där ute. Jag själv har sett klart alla avsnitt som finns och det kommer inte komma några fler någonsin vilket känns super tråkigt.. Känns nästan som om deras liv är på riktigt, haha!! Ja men iallafall, det handlar lite kortfattat om några rika undomar som bor på Upper East Side i New York och om deras liv och problem. Det är så mycket snygga kläder, skor, väskor och jätte fina hem och allt är så lyxigt och fint. De lever drömlivet för alla ungefär, men ja, det är kanske inte en sån bra dröm som spelas upp bakom fasaden. Det är lögner hit och dit, utpressning och massor av kaos och drama hela tiden, haha. Men även mycket romantik. Klart bästa serien enligt mig! Tips, även här, iallafall till alla tjejer! 

PW PÅ G

Fick precis ett sms om att mitt paket från h&m finns att hämta ut på Ica! Så nu tar jag på mig gåskorna och tar en powerwalk runt Bollnäs och svänger in på Ica på hemvägen och hämtar ut paketet! Alltid så roligt att få paket! Haha! Kram


A SUNNY DAY

Det är jätte fint väder idag och jag har precis kommit hem från skolan. Jag tänkte ta mig ut på en lång powerwalk nu med solbrillorna på och musik i öronen. Hur mycket bättre kan det bli en fredag?!